izmitte hamile kıyafeti neredee bulunur

ebruzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
82
1
98
Afyon
arkadaşlar izmitte yaşıyorum ve izmitte :2:hamile kıyafetleri nerede bulunur bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

merhaba bende yeni alışveriş yaptım..öztalay çarşısında (pasajın iiçinde) mehtap hamile giyim var..çok guzel şeyler var gerçekten tavsiye ederım..

Tesekkur ederimm en kisa zamanda gidecem.hamilelik suresince faydalandiginiz baska adresler varmi...bide doktorunuz kim

Tesekkur ederimm en kisa zamanda gidecem.hamilelik suresince faydalandiginiz baska adresler varmi...bide doktorunuz kim
alışveriş konusunda öztalay çarşında almadan çıkmassın mutlaka alırsın bişeyler..ilk girdiğim magazadanda topladım herşeyimi herşeyy çok güzeldii,,biraz da fiyatlı tabi maalasef hamile kıyafetleri öyle doktorumda konak hastanesınde erkan bey..sizin kim??

Son düzenleme:
evet bende öztalay çarşısını önerebilirim.Üst katta çok güzel kıyafetler var.lcw nın hamile bölümüne de bakabilirsin orda da bulabilirsin bişeyler...

tesekkur ederımmm bılgılendırdıgınız ıcın ızmıtın heryerını bılmıyorum da doktorum tahsın ozbekten lutfıye hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…