izmitte kadın doğum doktoru

selopi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
641
1.115
63
37
istediğimizi gerçekten bulamadık şehirde tanıdığımız tek çocuk doğurmuş insan tavsiye etmişti şimdi çaresiz kaldık. 80 lira muayene ücreti alıp en iyi ihtimal 2 hafta önce aldığım randevuyu minimum yarım saat bekleyip 5 dakka bile odasında tutmadan kovalıyor bizi doktorumuz. netten araştırma yapmasam ne yemem ne yememem gerek onu bile bilmiyordum. demir hapını bile tam kapıdan çıkartılırken biz hatırlattık lütfedip isim verdi. kızlar tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? ilk çocuğumuz hani hiç birşey bilmiyoruz ailelerimiz uzakta ki onlarda en yakın 25 yıl önce bebek sahibi olmuşlar :cry:

istediğimizi gerçekten bulamadık şehirde tanıdığımız tek çocuk doğurmuş insan tavsiye etmişti şimdi çaresiz kaldık. 80 lira muayene ücreti alıp en iyi ihtimal 2 hafta önce aldığım randevuyu minimum yarım saat bekleyip 5 dakka bile odasında tutmadan kovalıyor bizi doktorumuz. netten araştırma yapmasam ne yemem ne yememem gerek onu bile bilmiyordum. demir hapını bile tam kapıdan çıkartılırken biz hatırlattık lütfedip isim verdi. kızlar tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? ilk çocuğumuz hani hiç birşey bilmiyoruz ailelerimiz uzakta ki onlarda en yakın 25 yıl önce bebek sahibi olmuşlar :cry:

Akademi hastanesinde Yaşar bey varmış arkadaşım doğum yaptı çok memnundu bi araştır istersen.

Ben Cihan hastanesinde Ahmet beye gidiyordum. eşimin iş arkadaşının hanımı da ona gidiyor. iki kez doğum yaptı. ikisinde de ona gitti. bizde ondan ona gittik zaten. ama gidip beğenmeyenlerde var mı var..
birde aynı hastanede Funda hanım var. o da iyi diyorlar.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunuza.

İzmit Konak Hast. Temel Bey ve tabiiki Kocaeli'deki kadınların yarısını doğurtan Erkan Türköz. Erkan hocadan herkes çok memnun ama sıranız gelene dek minimum 1 belki 3-4 saat bekleyebilirsiniz. Ama düşünün ki buna rağmen kadınlar bekliyor adamı :KK45:

Ben Cihan hastanesinde Ahmet beye gidiyordum. eşimin iş arkadaşının hanımı da ona gidiyor. iki kez doğum yaptı. ikisinde de ona gitti. bizde ondan ona gittik zaten. ama gidip beğenmeyenlerde var mı var..
birde aynı hastanede Funda hanım var. o da iyi diyorlar.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunuza.
çok teşekkür ederim. arkadaşınız ve siz normal doğum mu yaptınız? hastane ve ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?

çok teşekkür ederim. arkadaşınız ve siz normal doğum mu yaptınız? hastane ve ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz?
arkadaşımda gebelik şekeri var. ondan sezeryan.
bende normal istiyordum ama kısmet olmadı. 40 hafta bekledik. suni sancıda bebeğin kalbi kaldırmadı. sonuç sezeryanla kavuştum yavruma.
hastane ile ilgili bir sorun yaşamadım. odalar tek kişilik. rahat oluyor.
bebeğin ayak izi olan bir doğum sertifikası veriliyor. her doktor çocuğu doğar doğmaz kontrol ediyor. işitme testini yapıyorlar. baya ilgiliydiler yani.
ücreti iki doğum şeklinde de aynıydı. 1500 tl.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrunuza İnşaallah.

ben Akademide Nuri Beye gidiyorum.
ama kendisi de hastasına çok bilgi vermeyen doktorlardan.

ilk doğumumu kendisinde yaptım, hiç sorun yaşamadım.
bebeği çok iyi muayene eder, çok yasak koymaz, sadece acil durumlarda uyarılarda bulunur. rahat bir adam.
ben de rahat bir doktor aradığım için çok memnun kalmıştım.

ama siz sizi her konuda bilgilendirecek birini arıyorsanız yine memnun kalmayabilirsiniz. bir de sıra sorunu Nuri Beyde de var, çok hastası var.

Back
X