Izmitte nerde dogum yaptiniz

Elifyildiz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
28
4
1
35
Mrb herkese normalde izmitli deilim gelin olarak geldim yani buraya evlendim suan 3 aylik hamileyim devamli gittigim bi doktor yok henuz bulamadim bnm ricam sizlerin tecrubeniz dogrultusunda iyi bilgili guvenilir kadin dogumcu ve dogumu nerde yaptiniz normal dogum dusunuyorum Allah nasip ederse ozelde fiyatlar nasil hic bilmiyorum eger ucuksa devlette olacak mecburen cvp yazanlardan Allah razi olsun

Konak ve akademiye bi bak istersen. Akademi konaga gore biraz tuzlu olmasi lazim ama. Konakta dogum yapan tanidik cok. Memnunlarda. Cigdem hanim icin iyi diyorlardi. Hayirli olsun bebisin :)

Ben konak hastanesine gidiyorum hamileligimin başından beri. Kismetse dogumda orada olacak. Normal doğum 1300 tl diye söylemiş ler eşime geçen hafta.

Hayirli olsun kac aylik bebisiniz hangi doktor ve memnunmusunuz doktorunnzdan
Ben son ayimdayim, normal doğumu bekliyorum bir süpriz olmazsa
Doktorum Tutku Hanim, hamileligimin başından beri kendisine gidiyorum ve gayet memnunum. İzmit te başka bir hastaneye gitmedim ben, o yüzden başka tavsiye veremeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…