• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama J.lopez'in saç rengini nasıl elde ederim?

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
slm kızlar ben saçımı balyaj yaptırdım ama rengi açıldıkça çirkinleşti lopezin saç rengi hoşuma gitti.Bu rengi nasıl elde edebilirim. $Jennifer-Lopez-Saç-Rengi-5[1].webp

sağol canım baktım koyu kumral üzerine gölge yapılmış.Ama ben nasıl balyajın rengini yeşerme veya turunculaşma olmadan koyulaştırabiliri.

ben lopezin sac rengibi yaptırdım.kuaförüm kumral karamel karıstırıp boyadı ve üstüne balyaj attı ama su an deniz ve gunesten baya sarardı

Slm kızlar yorumlarınız için teşekkkür ederim benim saçımda şu anda balyaj var da uçlar güzel ama dipleri hiç istediğim gibi olmadı kızıllık var ne yapacağımı bilmiyorum.lopezin rengi güzel uçlara dokunmadan hafif koyultsam saçları acaba nasıl yapabilirim.

Slm kızlar yorumlarınız için teşekkkür ederim benim saçımda şu anda balyaj var da uçlar güzel ama dipleri hiç istediğim gibi olmadı kızıllık var ne yapacağımı bilmiyorum.lopezin rengi güzel uçlara dokunmadan hafif koyultsam saçları acaba nasıl yapabilirim.

o zaman 6.1 yani küllü kumral ile balyajların başlangıç noktasına kadar kaç parmak ise o kadar diplerini boya.sonra da yıkamaya yakın elini suyla ıslatıp dipteki boyaları balyajlı yerler dahil olmak üzere 3-5 dk kadar falan tut..
aynı işlemi 7 no ile ben yapıcam :34:

Back
X