- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
merhaba bayanlar hayvanları cok sevıyorum özellikle jako papağanlara bir ilgim vardı yıllardır. arkadasım ilgilenemıyor dıye 3yaşındakı jakosu strese girmiş tüylerini yolmaya başlamıs bana istermısın diye sordu bende atladım tabi:) ama eve ilk geldiği gün tam bir skandal dı çok aşırı hırladı apartmanı inletti yanına yaklaştırmadı bunların olacagını biliyordum. uzun uzun araştırdım kitaplar okudum ondan sonra kabul ettim geleli hafta oldu evet hala yabani yem su değişimini bile binbir işkenceyle yapıyorum ortalıgı yıkıyor ama sorun şu o kadar ilgilendıgım boş bırakmadıgım halde hala tüylerini yoluyor mesela renkli keçelerle bugun renk egitimine başladım :) günde 3 defa yapıyoruz sonrada sayı eğitimine başlıcam iyi bir dinleyici ama bugun kanadından büyük bir tane kopardı ve onları tıkır tıkır yedi inanamadım
bunun çaresi yokmu ? ayrıca metal su kabına aşık oldu tam 1 saatır kenarına bişiler yapıyor naptıgınıda anlamıyorum yalıyor sanırım....bayanlar jako besleyen arkadaşlara yardım çağrısında bulunuyorum.