jako besleyenler acil yardım çağrısı :)

catherineblake

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
167
105
18
38
merhaba bayanlar hayvanları cok sevıyorum özellikle jako papağanlara bir ilgim vardı yıllardır. arkadasım ilgilenemıyor dıye 3yaşındakı jakosu strese girmiş tüylerini yolmaya başlamıs bana istermısın diye sordu bende atladım tabi:) ama eve ilk geldiği gün tam bir skandal dı çok aşırı hırladı apartmanı inletti yanına yaklaştırmadı bunların olacagını biliyordum. uzun uzun araştırdım kitaplar okudum ondan sonra kabul ettim geleli hafta oldu evet hala yabani yem su değişimini bile binbir işkenceyle yapıyorum ortalıgı yıkıyor ama sorun şu o kadar ilgilendıgım boş bırakmadıgım halde hala tüylerini yoluyor mesela renkli keçelerle bugun renk egitimine başladım :) günde 3 defa yapıyoruz sonrada sayı eğitimine başlıcam iyi bir dinleyici ama bugun kanadından büyük bir tane kopardı ve onları tıkır tıkır yedi inanamadım :( bunun çaresi yokmu ? ayrıca metal su kabına aşık oldu tam 1 saatır kenarına bişiler yapıyor naptıgınıda anlamıyorum yalıyor sanırım....bayanlar jako besleyen arkadaşlara yardım çağrısında bulunuyorum.

papağandan anlamam ama yer değişikliğinin de büyük bir stres kaynağı olduğu açık

sizi tanımıyor ve sizinle kalmaya alışmaya çalışıyor yeterince stresli

bu nedenle eğitim vs diye kasmayıp da hayvanın eğleneceği bir şeyler yapmasınız

tabii nasıl eğlenirler bilmiyorum ya da eğlenirler mi

Hemen papaganokulu.com sitesine girin ve bütün derslere bakın. Gerekirse facebook sayfalarından onlara mesaj atın. Cok hassas canlilar ve hepsinin degisik huylari var. Lütfen ihmal etmeyin ve orayi inceleyin. Hemen her konu hakkında yazı yazmıslar.

Hemen papaganokulu.com sitesine girin ve bütün derslere bakın. Gerekirse facebook sayfalarından onlara mesaj atın. Cok hassas canlilar ve hepsinin degisik huylari var. Lütfen ihmal etmeyin ve orayi inceleyin. Hemen her konu hakkında yazı yazmıslar.
canım üyelık gonderdım oraya 2 gun oldu hala kabul etmedıler :(

papağandan anlamam ama yer değişikliğinin de büyük bir stres kaynağı olduğu açık

sizi tanımıyor ve sizinle kalmaya alışmaya çalışıyor yeterince stresli

bu nedenle eğitim vs diye kasmayıp da hayvanın eğleneceği bir şeyler yapmasınız

tabii nasıl eğlenirler bilmiyorum ya da eğlenirler mi
eğleneceği birşey suan kestıremıyorum kafese yaklastırmıyor bende bu yolu deneyım dedım dinlıyor renklerı tekrarlarken hırlamıyor kesınlıkle

eğleneceği birşey suan kestıremıyorum kafese yaklastırmıyor bende bu yolu deneyım dedım dinlıyor renklerı tekrarlarken hırlamıyor kesınlıkle

hani ne bileyim o sitelerde falan sevdikleri müzikler sesler vs vardır diye dedim

zira siz de yabancı olduğunuz işçin stres kaynağı olabilirsiniz hayvana

canım üyelık gonderdım oraya 2 gun oldu hala kabul etmedıler :KK43:

Ille üye olmak gerekmiyor diye biliyorum ben aslında. Bir forum sitesi degildi orası.
http://papaganokulu.org/dersler.html site de bu. Solda dersler var. Ordan 1.sinif 2.sınıf diye gidiyor dersler. Beslenmeden tutun da uyku düzenine oyuncaklarina bitkisel cozumlerine kadar birsuru konu islenmis. Ben de muhabbet kusum icin ordan faydalaniyordum

Back
X