Jaluzi perde hakkında yardım :(

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Arkadaşlar 3 gün önce jaluzi perde aldım mutfağıma hemde 3 tane. Beğenerek aldık. Eve kurduk şuan içeriyi kararttığı için sürekli havada tutuyoruz yani yarım açık duruyor.Çok indirmiyoruz. Keşke stor perde alsaydım. Neyse benm sorunum şu: Perdenin iki yanında da ikişer tane ipi var.Yani bi perde de toplam 4 tane ipi var. Ve biz perdeyi yukarda tuttuğumuzda ipler iniyor. Yerlerde sürünüyor. Ama kapattığımızda akşamları ip ortada duruyor. Kötü görünmüyor. Ben o sarkan ipe çare bulamadım. Düğüm attıp yukarıda durmasını sağladım ama maalesef görüntü bozuluyo bu şekilde. Perdeden çok ip dikkat çekiyofff napmalıyım yardım lütfen

jaluzi bizde mutfakta kullanıyrz onun yanda bi yuvarlak ip borusu salalnır ordan çevirerek aralıklı yada kapalı yapablr ayarlayablrsnz tam açıp kapatmaya gerk oyk ayarlanabilıyo..ipi konusuna gelnce yapıck bişi yok olsn biizmde uuzn en azındnn el yetmezse kullanışlı oluyo diye düşünüyorum..

Düğüm attığınız yer gözünüze batıyorsa bronş tarzında birşey takabilirsiniz oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…