Jandarma Bandosu'ndan duygusal klipli Dağlıca Marşı. İzlenme rekorları kırıyor!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.meydangazetesi.com.tr/gu...a-marsi-izlenme-rekorlari-kiriyor-h29499.html

Jandarma Bandosu'ndan duygusal klipli Dağlıca Marşı. İzlenme rekorları kırıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu, Dağlıca’da terör örgütü PKK’nın saldırısıyla şehit olan 16 asker için beste yaptı.Sözleri Kemal Çiçek, müziği ve yorumu Özlem Üngör, düzenlemesi Yarbay Burak Aksoy, kaydı ise Başçavuş Engin Arslan imzalı eserin sözleri ve müziği yürek burkuyor. Beste, Jandarma Bandosu’nun etkinliklerinde seslendirilecek. Jandarma Bandosu'ndan klipli Dağlıca Marşı, İzle, Marş, Jandarma Dağlıca marşı
15 Eylül 2015 Salı 08:14

jandarma_bandosu_ndan_klipli_daglica_marsi_izlenme_rekorlari_kiriyor_h29499_d7192.jpg

10 0 0

yorumu Özlem Üngör, düzenlemesi Yarbay Burak Aksoy, kaydı ise Başçavuş Engin Arslan imzalı eserin sözleri ve müziği yürek burkuyor. Beste, JandarmaBandosu’nun etkinliklerinde seslendirilecek. Jandarma Bandosu'ndan klipli Dağlıca Marşı, İzle, Marş, Jandarma Dağlıca marşı

Jandarma Bandosu'ndan klipli Dağlıca Marşı, İzle, Marş, Jandarma Dağlıca marşı

Allah şehitlerimizi cennetinde makamlandırsın tüylerim diken diken oldu size kurşun sıkan eller kırılsın evlatlarinizı yetim bırakanlar kahr olsun:KK43::KK43::KK43:

Izleyemiyorum ama daglarda bizi korumak için can veren askerlerimize ne yapilsa az.

Allah oralarda askerlik yapanlari korusun. Şehit olanları da cennetle mujdelesin inşallah.

Kopmaması mümkünmü zaten,ailelerini düşününce daha da kötü oluyorum.
Dayanmak çok zor. Allah sabır versin ailelerine.Benim ablamın eşi de asker Şırnak'ta görev yaptığı günlerde ablamı arayıp operasyona gideceklerini söylediğinde biz ablamı eniştem tekrar arayıpta bir şeyimiz yok iyiyiz diyene kadar televizyonun başından kaldıramazdık.

Dayanmak çok zor. Allah sabır versin ailelerine.Benim ablamın eşi de asker Şırnak'ta görev yaptığı günlerde ablamı arayıp operasyona gideceklerini söylediğinde biz ablamı eniştem tekrar arayıpta bir şeyimiz yok iyiyiz diyene kadar televizyonun başından kaldıramazdık.

Amin inşallah..
Yaşayan bilir ancak bunu,çalan her telefon bile insanı yerinden oynatıyor işte.

Back
X