Egitimden izne hic mi gelinmiyomus onu da bi sorar misin. Kimi hemen bitsin dye gelmiyo diye biliyorumValla canım sorarsan çok sevinirim şimdiden Allah senden razı olsun
Eşime sabah sorarım bende. Gün içinde açsaydın konuyu keşke.Egitimden izne hic mi gelinmiyomus onu da bi sorar misin. Kimi hemen bitsin dye gelmiyo diye biliyorum
Sordun mu canım yazmadınEşime sabah sorarım bende. Gün içinde açsaydın konuyu keşke.
Doğum iznine gelebilirmiş.Sordun mu canım yazmadın
Ne güzel kazanmış destek olmalısınz evet sizin için çok zor olacak ama 6 ay nedir göz açıp kapayıncaya geçer . Eğer eşiniz gidip eğitim almasa bir ömür sizi suçlayacak . Düşünün ki eşim zorunlu olarak askere gitti mecburen katlanmak gerek.benim 2 ablam da hamile şekilde kocalarını askere gönderdiler hem de o zamanlar 6 ay değildi doğuma eşleri yanında yokken gitti . benim eşimde polis onunda eğitimi 6 aydı o dönem bir şey olmuştu 4 aya indirmişlerdi 4 aya eğitimini tamamlamıştı .eşimin eğitiminde de hiç izin yoktu sadece haftada bir gün çarşı izni oluyordu asker gibi . Eşinizde büyük ihtimalle öyle olur. Ama doğum iznine gönderirler o kadar anlayış gösterirlerEşim jandrma uzmanlığı kazandi ne zaman cagiracaklat belli dgl 22 haftalik hamileyim. Cagirirlarsa 6 ay eğitim görecekmiş bana çok geliyor bir başima nsl yapicam ailemle aram yok anne babam ayri paramparcayz 3 kiz kardesim var esimle aralari açık diye gelio gitmiyorlar benide arayıp sormuyorlar hayırsızlar. Eşimin ailesiyle ztn anlaşamıyoruz eşim gdince tek basima zor olcak. Bu egitimler net 6 ay mı bilgisi olan var mı ? Birde egitimdeyken izne geliniyo mu
Arkadaşım 6 ay boyunca ağır bir eğitim aldı . İzin yok demişti bana pandemiden dolayı . Baya sıkıntılı stresli bir süreçten geçmişler . Hangi şehire gidecek ?Eşim jandrma uzmanlığı kazandi ne zaman cagiracaklat belli dgl 22 haftalik hamileyim. Cagirirlarsa 6 ay eğitim görecekmiş bana çok geliyor bir başima nsl yapicam ailemle aram yok anne babam ayri paramparcayz 3 kiz kardesim var esimle aralari açık diye gelio gitmiyorlar benide arayıp sormuyorlar hayırsızlar. Eşimin ailesiyle ztn anlaşamıyoruz eşim gdince tek basima zor olcak. Bu egitimler net 6 ay mı bilgisi olan var mı ? Birde egitimdeyken izne geliniyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?