• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jandarma uzman hakkında acill

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
Eşim jandrma uzmanlığı kazandi ne zaman cagiracaklat belli dgl 22 haftalik hamileyim. Cagirirlarsa 6 ay eğitim görecekmiş bana çok geliyor bir başima nsl yapicam ailemle aram yok anne babam ayri paramparcayz 3 kiz kardesim var esimle aralari açık diye gelio gitmiyorlar benide arayıp sormuyorlar hayırsızlar. Eşimin ailesiyle ztn anlaşamıyoruz eşim gdince tek basima zor olcak. Bu egitimler net 6 ay mı bilgisi olan var mı ? Birde egitimdeyken izne geliniyo mu

Benim tanıdığım bir ablanin oğlu jandarma uzman çavuş.
3-4 yıl oldu tam hatırlamıyorum ama 6 ay eğitim gördü başka şehirde.
6 ay gelmedi hiç.
Eğitim bitince tören yapıldı ailesi gitti beraber döndüler.ama ondan sonra hemen atandı İstanbul'a.
En başından beri İstanbul'da görev yapıyor.
Doğu görevi var mecburi ona gidecek ama ne zaman onu bilmiyorum.
Eğitim gördüğü yeri unuttum ama yaşadığı şehre çok uzak değildi diye hatırlıyorum.
Sağlıklı bilgi edinemezseniz o ablayı arar hepsini sorarım tekrar.

Eşim jandrma uzmanlığı kazandi ne zaman cagiracaklat belli dgl 22 haftalik hamileyim. Cagirirlarsa 6 ay eğitim görecekmiş bana çok geliyor bir başima nsl yapicam ailemle aram yok anne babam ayri paramparcayz 3 kiz kardesim var esimle aralari açık diye gelio gitmiyorlar benide arayıp sormuyorlar hayırsızlar. Eşimin ailesiyle ztn anlaşamıyoruz eşim gdince tek basima zor olcak. Bu egitimler net 6 ay mı bilgisi olan var mı ? Birde egitimdeyken izne geliniyo mu
Ne güzel kazanmış destek olmalısınz evet sizin için çok zor olacak ama 6 ay nedir göz açıp kapayıncaya geçer . Eğer eşiniz gidip eğitim almasa bir ömür sizi suçlayacak . Düşünün ki eşim zorunlu olarak askere gitti mecburen katlanmak gerek.benim 2 ablam da hamile şekilde kocalarını askere gönderdiler hem de o zamanlar 6 ay değildi doğuma eşleri yanında yokken gitti . benim eşimde polis onunda eğitimi 6 aydı o dönem bir şey olmuştu 4 aya indirmişlerdi 4 aya eğitimini tamamlamıştı .eşimin eğitiminde de hiç izin yoktu sadece haftada bir gün çarşı izni oluyordu asker gibi . Eşinizde büyük ihtimalle öyle olur. Ama doğum iznine gönderirler o kadar anlayış gösterirler

Arkadaşım 6 ay boyunca ağır bir eğitim aldı . İzin yok demişti bana pandemiden dolayı . Baya sıkıntılı stresli bir süreçten geçmişler . Hangi şehire gidecek ?

Keşke birazda bardağın dolu tarafından baksanız. Güzel maaşı olan bir mesleği olacak. Emeksiz yemek olmaz.

Back
X