• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Japon turiste tecavüz skandalı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
19.04.2014 - 08:57 | Son Güncelleme: 19.04.2014-8:57

Japon turiste tecavüz skandalı

Ankara Kalesi’ni ziyaret eden Japon T.H., 2 saldırganın tecavüzüne uğradı. Olayın ardından T.H., ağlayarak esnaftan yardım istedi. Gözaltına alınan F.K. ve Ö.E. tutuklandı.

[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Nevşehir’de 9 Eylül 2013’te yaşanan ve Japon turistler Mai K

uriharac’ın (22) ölümü, H.T.’nin (22) yaralanmasıyla sonuçlanan tecavüz olayı Ankara’da da yaşandı. Ankara Kalesi’ni ziyaret edip fotoğraf çeken Japon turist T.H., iddiaya göre bir köşede tiner çeken F.K. ve Ö.E. isimli 2 gence adres sordu. Turistin ne dediğini anlamayan gençler, T.H.’yi takip etmeye başladı. İkili, kuytu bir yerde Japon turiste saldırdı. Ö.E., eliyle Japon turistin ağzını kapattı. Önce 16 yaşındaki F.K., ardından da Ö.E., Japon turiste tecavüz etti. Turistin parasının bir kısmını alan 2 saldırgan kaçtı.

AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Saldırganlar daha sonra kale içinde bir bakkal dükkânına girdi. Bakkal 2 gencin birbirlerine yüzlerini göstererek “İz var mı?” diye sormalarından kuşkulandı. Bakkalın sorusu üzerine saldırganlar “Ufak bir tartışma oldu. Önemli bir şey değil” diyerek oradan ayrıldı. Japon turist T.H.’yse, gözyaşları içinde çevredeki esnafa gidip yardım istedi. Olay yerine giden polis inceleme sonucunda, F.K. ile Ö.E.’yi şüpheli olarak belirledi. Saldırganlar 3 saat içinde yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen ve tutuklanan F.K.’yla Ö.E.’nin, “Suçlamaları kabul etmiyoruz” dedikleri öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/japon-turiste-tecavuz-skandali/gundem/detay/1869434/default.htm

Cidden dünyaya rezil olduk yabancı namusuna önem vermez algısı değişene kadar rezil olmayada devam edeceğiz

Biz nasıl bir milletiz ya:50: ciddi ciddi merak ediyorum nasıl olduğumuzu:50:

Ne ayıbımız, ne utanmamız, ne insanlığımız kalmış:50:
Bu kaçıncı olay, kendi kadınımıza saldırırız, turiste saldırırız:47:
Ömür boyu çıkamasınlar cezaevinden:47:

pis sapıklar ................ ahh ahh hep dıyorum kısasa kısas olmalı diye :ssz:

hatırlarmısınız bilmem, italyan bi tiyatro oyuncusu sanırım, kadın gelinlikle dünyayı geziyordu 8 mart dünya kadınlar günüyle ilgili,ve bizim sıcak kanlı pis sapıklarımız onada tecavüz edip öldürmüştü.. kadın bi sürü ülkeden başı gözü sağ geliyor, her ne hikmetse burada ölüyor..

hatırlarmısınız bilmem, italyan bi tiyatro oyuncusu sanırım, kadın gelinlikle dünyayı geziyordu 8 mart dünya kadınlar günüyle ilgili,ve bizim sıcak kanlı pis sapıklarımız onada tecavüz edip öldürmüştü.. kadın bi sürü ülkeden başı gözü sağ geliyor, her ne hikmetse burada ölüyor..

Ben hatırlıyorum :50: Kendi ülkemin insanlarından soğudum artık ya. Sokakta deli sapık kaynıyor. Birinin yüzüne baksan ne bakıyorsun diye kavga edecek duruma geliyor. Biz ne zaman böyle bir toplum olduk :50:

Evet, bende utançla hatırlıyorum:50: Pippa:50:
İnsan utandıklarını kolay kolay unutamıyor:50:

Evet, bende utançla hatırlıyorum:50: Pippa:50:
İnsan utandıklarını kolay kolay unutamıyor:50:

O kadın ilkönce kaybolmuştu ve 4-5 gün sonra bulmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, ve inşallah kadına bişey yapmamışlardır diye aklımdan geçmişti.. o sıralar yurt dışındaydım ve nedense inanılmaz utanmıştım..

O kadın ilkönce kaybolmuştu ve 4-5 gün sonra bulmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, ve inşallah kadına bişey yapmamışlardır diye aklımdan geçmişti.. o sıralar yurt dışındaydım ve nedense inanılmaz utanmıştım..

Biz Pippa'ya karşı 2 kere utanç duymalı, mahçup olmalıyız, ilk utancımız ülkemizde gözü dönmüş biri tarafından tecavüz edilip boğularak öldürülmesi yüzünden:50:
2. utancımız hiçbir pişmanlık yaşamayan tecavüzcüsü aynı zamanda katili olan kişinin ağırlaştırılmış müebbet cezasını hafifletici sebepler diyerek indirmemiz yüzünden.

Bir süre sonra kısmi af çıkarsa aftan yararlanmayacağının garantisi de yok:50:

Biz Pippa'ya karşı 2 kere utanç duymalı, mahçup olmalıyız, ilk utancımız ülkemizde gözü dönmüş biri tarafından tecavüz edilip boğularak öldürülmesi yüzünden:50:
2. utancımız hiçbir pişmanlık yaşamayan tecavüzcüsü aynı zamanda katili olan kişinin ağırlaştırılmış müebbet cezasını hafifletici sebepler diyerek indirmemiz yüzünden.

Bir süre sonra kısmi af çıkarsa aftan yararlanmayacağının garantisi de yok:50:

Kesinlikle haklısın.. Ama pippa olayından sonrada bu olay hep devam etti.. Bu pislikler hapisten çıkıp yine kaldıkları yerden devam ederler.. Ne diyelim, küçücük çocukların tecavüze uğrayıp öldürüldüğü bi zaman dilimindeyiz, gerçi eskidende varmış bu olaylar ama şimdi daha çok.. Bi kaç yıl yatarlar çıkarlar ve devam..... Allah hepimizi ve çocuğu olanların çocuklarını korusun..

elin japonu nereden bilsin balici gördü mü ıssıza gitmemesi gerektiğini. çok üzücü.

Back
X