Jawline çene hattı dolgusu sonrasında topaklanmalar normalmi?

LaTaahzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
685
308
53
Jawline çene hattı dolgusu yaptırdım ve işlem sonrasında elimle dokunduğumda topaklanmalar hissettim.
Görünürde çok belli olmasa da, dokunduğumda rahatsız edici bir his veriyordu.
Bu yüzden dolguyu hyaluronidaz ile erittirdim, ancak bu işlem sonrası yüzümün sol tarafında gevşeme oldu ve çift çenem daha belirgin hale geldi.
Daha sonra yeniden dolgu yaptırdım, farklı bir yerde yaptırmama rağmen yine topaklanmalar oluştu.
Acaba bu durum normal mi? Jawline dolgu yaptıranlarda da genellikle böyle bir his oluyor mu, yoksa enjeksiyon tekniğinde bir hata mı var?
Sizde de dolgudan sonra dokununca bu şekilde pürüzlü his oluştu mu?

Dolgularin hepsi imigre oluyor , o yüzden yer degistiriyor. Maalesef

Reactions: Elw
Daha yeni dün yaptırdım.
Dıṣardan pek belli olmuyor bu topaklanmalar, elimle dokununca yada sıkınca belli oluyor.
Acaba yapan kiṣinin tekniğimi yanlıṣ, yada kullandığı dolgumu kalitesiz anlamadım?
Siz bu durum normal herkesde olur diyorsunuz yani öylemi?

Ele gelen topaklanmalar kapsüllesmis deniyor sertleşmiş oynak olurlar. Jawline değil de elmacık nazolabial e yaptırmıştım bende de oldu.Ve maalesef bende eritme yaptırdım dokularım eridiği için gevşeme ve çökmeler oldu. Normal değil dolguyu vücut kabuk etmiyor plastik madde çünkü. Üstüne eritme yapılınca kas altlarına geçiyor.Ben çıkarttırdigimda ancak iyilesebildim hem sağlık hem görünüm olarak. Maalesef vücudumuzla uyumlu birşey değil bu maddeler ve kendiliğinden ya da eritme ile yok olmuyor buharlasmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…