Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
Evet lütfen kullan varsa yazsınBen de bu ay alsam mı diye düşünüyorum. Kullananlar yorum yapsa keşke
Çok şükür sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimBen kullandım . Amh değerim düşük o ay ovülasyın takip ettim ve yumurtlama gününde 3 gün jeli kullandım . Jelden midir bilmiyorum şükür 16 haftalık hamileyim
Haber verin inşallah istediğiniz sonucu alırsınızBende bu ay kullandım adetim 3. Gündür bugün gecikiyor sonuç bekliyorum
Ben dokunur mu diye korkuyorum o yüzden sormak istedimJel kullanması basit , ilk gün kaygandı fakat diğer 2 gün biraz kuruluk yaptı
Tabiki veririm inşallahHaber verin inşallah istediğiniz sonucu alırsınız![]()
Peki jeli nasıl kullandın acabaaaTabiki veririm inşallah![]()
Yumurtlamanin yüksek olduğu zamanlar kullandım 2 tanesini 1 tanesinide adetim bittiği zaman kullanmıştımPeki jeli nasıl kullandın acabaaa
Bi gebenın günlüğü ebru ceylan . Instagram dan bakabilirsinYeni bir şey daha öğrendim nereden alıyoruz
Yani dediğim gibi bende jelin etkisi oldu mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez benceBen dokunur mu diye korkuyorum o yüzden sormak istedim![]()
Ben kullandı 2 defa hamile kaldim 1 kimyasal 1 düşük yaşadımEbru ceylanın jelını kullanan var mı acaba ? Sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl ?
Acaba jel yüzünden mi oldu çok geçmiş olsun birdaha sağlıkla nasip etsin inşallahBen kullandı 2 defa hamile kaldim 1 kimyasal 1 düşük yaşadım
Amin İnsalalh hayır jel yüzünden düşük yapmadım soğan suyu içtim sanırım mi ondan oldu düşükAcaba jel yüzünden mi oldu çok geçmiş olsun birdaha sağlıkla nasip etsin inşallah![]()