Jel hakkında

Ben kullandım . Amh değerim düşük o ay ovülasyın takip ettim ve yumurtlama gününde 3 gün jeli kullandım . Jelden midir bilmiyorum şükür 16 haftalık hamileyim
Yorumunuzu görünce çok heyecanlandım benim de amh düşük ve hamile kalmaya çalışıyorum . Benim amh baya düşük ama:( başka neler yaptınız jelden başka ve ovulasyonda lh bende yüksek olduğu için genelde pozitif gösteriyor siz de Lh düşük müydü ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 inşallah bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin 🌺

Canım bende aldım ancak daha kullanmak nasip olmadı açıkcası kocam kullanmamıda istemedi duruyor öyle

Yorumunuzu görünce çok heyecanlandım benim de amh düşük ve hamile kalmaya çalışıyorum . Benim amh baya düşük ama:KK43: başka neler yaptınız jelden başka ve ovulasyonda lh bende yüksek olduğu için genelde pozitif gösteriyor siz de Lh düşük müydü ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 inşallah bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin 🌺
Benimde bayağı düşüktğ amh değerim 0,55ti . Lh değerim normaldi canım . Yani yediklerime dikkat ettim bir süre kuruyemiş yedim haftada 3-4 kez avokado yedim . Aminnnn Allah sana da nasip eder inşallah

Back
X