Jhonsons Baby Oili Çatlak Için Kullanımı Dikkat

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
35
Sevgili anne adayları sizi uyarmak için bu konuyu açtım. Gebeliktp vücudu nemli tutmak adina nemlendiriciler losyonlar kullanıp duruyordum. Geçenlerde Jhonsons Bebe Yağında indirim gördüm aldım akşam göbeğime sürdüm ve bir kaşıntı başladı ilk başlarda geçeceğini düşündüm karnım kaşimaktan harita gibi oldu. Ardından bütün kollarım vücudum mahvoldu heryerim kaşınmaya başladı. Sabaha kadar belko 10 15 kere dus alıyorum bi gram uyku yok. Iki kez kan aldirdim igne vuruldum losyonlar hap yazildi bebegim icimdeyken cok da icime sinmiyor ama mecbur kullaniyorum yoksa dayanilacak gibi degil. Kesinlikle jhonsons bebek yagini kullanmayın,hele bebeklerinize hiç kullanmayın lütfen.

Ben normalde de her duştan sonra tüm vücuduma bebe yağı kullanıyorum (jhonson's başka marka asla kullanmam) bir sıkıntı olmuyor. Ama şu anda hamileyim bir hassasiyet olur mu bilemem. Size alerji yapmış demekki. Bunu genellememek lazım çünkü gerçekten yararlı bir ürün bence

Bende de dalin bebe yagi ayni seyi yapti. Kucuk kirmizi benekler olustur sonra da pul pul döküldü derim. Bunyenin alerjik yapisiyla ilgili bu durum. Simdi lierac kullaniyorum hem catlak onlemesi hem de nemli tutmasi bakimindan daha iyi geldi soyulmuyor artik gobegim.

Lierac çok iyimiş ben de zamanı geldiğinde lierac kullanacağım.

Lierac çok iyimiş ben de zamanı geldiğinde lierac kullanacağım.
Arkadaslarimdan duydum ben de arastirirken mustela ile arasinda kalmıştım lieraca karar kildim basladim kullanmaya gerci karnim cok belirgin degil ilerleyen zamanda etkisini gorurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…