Jilet izi lütfen yardımcı olun :((

ikiyabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
78
3
36
35
Diğer
merhaba
kollarımda jilet izi var artık cok yoruldum insanların aaaa onlar ne.. nasıl yaptın.. niye yaptın.. gibi sorularından cok rahatsız oluyorum.. bu izlerden kurtulmak istiyorum insanların beni yanlış tanımasını bu izlerle yargılamasını istemiyorum. bir çok kez forumlarda nette araştırdım bu konuyu araştırırken kk da bir konu görmüştüm.. ama bi cevap bulamadım. size sorum içinizde benimle aynı sorunu yaşayan var mı? veya cevresinde yaşıyan? bu izlerden kurtulmanın kesin bir yolu var mı? varsa nedir lütfen bilgisi olan paylaşsın teşekkür ederim..

Kriyoterapi diye bir yöntem var; cildi soğutarak soyma esasına dayanıyor. Başarılı olduğunu duymuştum.

Bildigim kadarı ile jilet izi geçmiyor nette yorumlarda da okumuştum geçmiyor diye.

Bir arkadaşım kendini kesiyordu. Kolu çiziklerle doluydu. Genelde kapalı giyerdi dikkat çekmezdi. Tedavi oldun mu bilmiyorum ama lütfen tedavini ol sonra izlerini düşünürsün. contractubex ameliyat izlerine iyi geliyor jilet izlerine de iyi gelebilir. Bir doktora danışabilirsin.

Bir arkadaşım kendini kesiyordu. Kolu çiziklerle doluydu. Genelde kapalı giyerdi dikkat çekmezdi. Tedavi oldun mu bilmiyorum ama lütfen tedavini ol sonra izlerini düşünürsün. contractubex ameliyat izlerine iyi geliyor jilet izlerine de iyi gelebilir. Bir doktora danışabilirsin.

tedavi olunacak bir durumum yok izler yaklaşık 5 yıldır kolumda. söylediğiniz jeli biliyorum hiç bir etkisi olmuyor malesef.

Bir arkadaşım bu sebeple kollarına dövme yaptırma düşüncesinde. İzlerinizin boyutu nedir bilemiyorum ama ufak tefekseler bu yol belki yardımcı olabilir :31:

canım kantaron yağı denedin mi
ama enaz 6 ay kullanacaksın
sık sık kese yapacaksın deri soyuldukça aylar içinde yokolacaklar inşallah

Jilet izine iyi gelirmi bilmiyorum ama argan yaginin catlaklara iyi geldigini duymustum catlakta ayni jilet izine benziyo belki bi faydasi olur

Bence bu konuyu kapatin zaten bunla ilgili bir konu var bosyere konu actiniz bu izlerden tamamen kurtulmak ne yazik ki mümkün degil

kesınlıkle bu ızlerı gıdermenın tek bır yolu var arkadaşlar ılgılenen olursa Cengız Acıkel'i araştırmasını tavsıye edıyorum ben de bu ızler ıcın cesıtlı yöntemler denedım en son Cengız Bey'i buldum amelıyatımı oldum ve gerçekten su an cok mutluyum

Ben tek iz ameliyati icin doktorla gorusmustum doktor yaparim ama onermem demisti. Sonra dovme yaptirdim su an cok yeni. Rahatca kolsuz giyebilmenin rahatligi nasil anlatamam. elini kolunu nereye koyacagini bilememek tum bunlar gecti. Acik ve renkli dovme bu konuda daha basariliymis. Evet guneste illa ki belli oluyo sisligi ama iyice dikkatli bakmak lazim.

Back
X