Cqnim hemen agdaya başla kararması cok geçmese bile daha fazla kararmaz en azından aslında en iyi gelen lazer. Ucunu de kullandım ordan biliyorumSelamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careeeseneyede dugunum var ;(
lazer yaptır kesin çözüm...hatta hazır jiletlemişken lazerle daha çabuk dökülür...kalınlaşmış ve koyulaşmıştır tüyler...lazerde böyle tüyler için birebir....ilk seyansta bile çok farkeder...Selamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careeeseneyede dugunum var ;(
Peki sendede hic kaniyomu.yoksa benmi beceremiyorum .bide ne siklikla aliyosun evlimisin.ben sueekli temiz kalsin die aliyorum hep ve cok tahris ettimbende hep jılet kullanırım ve memnunum.agda daha beter karartır ve sarktırır makınede fecı acıtır
genelde her dusa gırdıgımde alıyorum sık alıyorum dıyebılırım yani cok bastırmıyorum bıcak keskınse kanatabılır normal tek tuk olması ama bayagı cok yerden kanama yapıyorsa alıs seklınızde sorun olabılır dedıgım gıbı yavas yavas fazla bastırmadan almaya calısınPeki sendede hic kaniyomu.yoksa benmi beceremiyorum .bide ne siklikla aliyosun evlimisin.ben sueekli temiz kalsin die aliyorum hep ve cok tahris ettim
Ters yone almak lazim degilmigenelde her dusa gırdıgımde alıyorum sık alıyorum dıyebılırım yani cok bastırmıyorum bıcak keskınse kanatabılır normal tek tuk olması ama bayagı cok yerden kanama yapıyorsa alıs seklınızde sorun olabılır dedıgım gıbı yavas yavas fazla bastırmadan almaya calısın
valla ona dıkkat etmıyorum bıle :) ha bırde sakın kuru kuru almayın mutlaka sabunlayıp suluyken alın.Ters yone almak lazim degilmi
Yahu sorun etme ne takiyorsun kıl tüySelamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careeeseneyede dugunum var ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?