jinekologa görünmek

xerwoman

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
1
0
6
Sakarya
merhaba kızlar ben yeni katıldım foruma. biraz açık seçik sorular olucak ama lütfen bilgisi olanlar yardım etsin. ben geçenlerde şu esnek zar konusu hakkında bişeyler okudum merak edip çeşitlerine baktım netten acaba benimki nasıl diye incelediğimde deliğin varlığından şüphe duydum. nette okuduğuma göre vajinası kapalı olanlar varmış ama onlar hiç regl olmuyomuş. bende öyle bir sıkıntı yok. herkesin kendine özgü bi vajinası olduğunu da biliyorum. ama yinede jinekologa gitmem gerekli mi bilmiyorum. gidersem doktora ne diyeceğim? biraz saçma geldi yardım eder misiniz bana :/

merhaba kızlar ben yeni katıldım foruma. biraz açık seçik sorular olucak ama lütfen bilgisi olanlar yardım etsin. ben geçenlerde şu esnek zar konusu hakkında bişeyler okudum merak edip çeşitlerine baktım netten acaba benimki nasıl diye incelediğimde deliğin varlığından şüphe duydum. nette okuduğuma göre vajinası kapalı olanlar varmış ama onlar hiç regl olmuyomuş. bende öyle bir sıkıntı yok. herkesin kendine özgü bi vajinası olduğunu da biliyorum. ama yinede jinekologa gitmem gerekli mi bilmiyorum. gidersem doktora ne diyeceğim? biraz saçma geldi yardım eder misiniz bana :/

mrb cnm bnm zarımda esnekmişş ve bunun sıkıntısını yaşıyorum eğer zarın hakında bilgin olmasını istiyosan dr gidip yapısını merak ediyorum diye hakında bilgi alabilirsin yalnız devlet hastaneleri bu muaneyi yapmıyor

Benim bekar arkadaşlara tek tavsiyem, bu kızlık zarı konusuyla ilgili herhangi bir araştırma yapıp, boşu boşuna strese girmeyin, ilerde bu merakınız psikolojik sorunlar ve/veya vajinismus olarak size geri dönebilir. O zaman çok pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur... Hele ki tam anlamıyla cinsel ilişki yaşamamışsanız ya da içeriye herhangi birşey sokmadıysanız, bu tip endişelere hiç mi hiç gerek yok. Kendiniz bakmaya zaten çalışmayın çünkü asla ne olduğunu anlayamazsınız. Kızlık zarının bozulması öyle sürtünmeyle, pantolon üstünden okşamayla falan olacak kadar kolay değil. Emin olun o kadar kolay olsaydı etrafta bakire kimse kalmazdı :34:

merhaba kızlar ben yeni katıldım foruma. biraz açık seçik sorular olucak ama lütfen bilgisi olanlar yardım etsin. ben geçenlerde şu esnek zar konusu hakkında bişeyler okudum merak edip çeşitlerine baktım netten acaba benimki nasıl diye incelediğimde deliğin varlığından şüphe duydum. nette okuduğuma göre vajinası kapalı olanlar varmış ama onlar hiç regl olmuyomuş. bende öyle bir sıkıntı yok. herkesin kendine özgü bi vajinası olduğunu da biliyorum. ama yinede jinekologa gitmem gerekli mi bilmiyorum. gidersem doktora ne diyeceğim? biraz saçma geldi yardım eder misiniz bana :/[/QUOTE

Jinekologa gidip sorabilirsin. Saçma bir şey değil. Jinekologdan ben de biraz çekiniyordum. Ben de 5 günlük evliyim. İlişkiye giremiyorduk. Burada yazılanları okudum. Ama en doğrusunun erkenden doktora danışmak olduğunu düşündük ve doktora gittik. Nadiren görülen bir durum olsa da benim kızlığım çok kalın ve etliymiş. Ancak ameliyat ile kızlığım bozulabilirmiş. Dün ameliyatım oldu. Yarım saatte ayıldım. Zor bir operasyon değildi. Yani bilgin olsun. Bir sıkıntın olduğunda doktora görün. Orda merakın garip karşılanmaz :) Ayrıca kızlığım çok kalın olmasına rağmen reglim de gayet düzenliydi.

Back
X