Jinekologlar

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Hanimlar haftaya kadin dogum doktoruna gidicem. Alttan muayene yaparken acitiyorlar mi. Ilk kez bu sekilde muayene olacagmda korkuyorm. Tahminen kac dakika sürüyo muayene merak ediyorm

Hanimlar haftaya kadin dogum doktoruna gidicem. Alttan muayene yaparken acitiyorlar mi. Ilk kez bu sekilde muayene olacagmda korkuyorm. Tahminen kac dakika sürüyo muayene merak ediyorm
Rahat ol canım hiç acıma olmuyor korkma yeterki o doktora bağlı 5 dk bile sürmedi kaç defa yaptırdım zaten jel sürdüğü için alet rahatca girebiliyor acıtmiyor

Rahat ol canım hiç acıma olmuyor korkma yeterki o doktora bağlı 5 dk bile sürmedi kaç defa yaptırdım zaten jel sürdüğü için alet rahatca girebiliyor acıtmiyor
Valla ödüm kopuyo. Spekulum mu neyse o aletten korkuyorm, smear testinden ve alttan ultrasonla bakmasndan korkuyorm napicam bilmiyorm elimde degil

Spekulumu kullanmıyor normal bi muayenede onu bana rahim filmi çekilirken kullandı smear testi 3 gün önce yaptırdım hissetmedim bile çok ince bi alet kullandı normal bi muayene olacaksan korkacak bi durum yok onları yapmaz büyük ihtimal

Back
X