Tüp Bebek Merkezleri Jinemed Tüp Bebek Merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mues
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mues

Nerelerden nerelere...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
2.708
7
358
Kocaeli

Hayırlı günler KK sakinleri...
Jinemed de tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı aramızda?
Varsa tecrübelerimizi fikirlerimizi paylaşalım mı burada?
Merkez arayışı içerisindeyim fikirlerinize ihtiyacım var....

kalamış jinemed tüp bebek merkezinimi soruyorsun arkadaşım

Son düzenleme:
bende kısmetse bayramdan sonra tekrar başlıcam tedaviye benim en büyük güvencem doktorum celalettin örnek.bu 3. denemem olmasına rağmen hiç tereddütsüz yine oraya gideceğim...çünkü ilk 2 denememin birincisi kimyasal ikincisi 7+5te kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı.senin doktorun kim hiç görüşmeye gittin mi

bende kısmetse bayramdan sonra tekrar başlıcam tedaviye benim en büyük güvencem doktorum celalettin örnek.bu 3. denemem olmasına rağmen hiç tereddütsüz yine oraya gideceğim...çünkü ilk 2 denememin birincisi kimyasal ikincisi 7+5te kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı.senin doktorun kim hiç görüşmeye gittin mi

Geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar.
Yok ben daha araştırma safhasındayım.
İlk denemem olucak.

sağol inşallah son denemem olur.allah inşallah hayırlısıyla seninde yüzünü güldürür

ben 2kere aşılama yaptırdım olamdı kuzenimde tüp bebek yaptrdı taksen beyde malesef oda olumsuz oldu ve olumsuz olunca kesinlikle geri dönmüyorla tabi nasip kızmet işi bizim olmadı ama hamile kalanda çok var o klınıkte

ben 2kere aşılama yaptırdım olamdı kuzenimde tüp bebek yaptrdı taksen beyde malesef oda olumsuz oldu ve olumsuz olunca kesinlikle geri dönmüyorla tabi nasip kızmet işi bizim olmadı ama hamile kalanda çok var o klınıkte

Hayırlısı inşallah, yakın zamanda ikinizinde bebekleri gelir.......

Hayırlısı inşallah, yakın zamanda ikinizinde bebekleri gelir.......

dua et canım benim için bahçeci fulyada ilk tüp bebek denememi yaptırdım transferin 6.günü merakla ve heyecanla bekliyorum inş senin içinde herşey güzel olur

dua et canım benim için bahçeci fulyada ilk tüp bebek denememi yaptırdım transferin 6.günü merakla ve heyecanla bekliyorum inş senin içinde herşey güzel olur

Amin canım hepimiz için güzel şeyler olur inşallah......

mrb arkadaşlar bizde tüp bebekde ilk deneme olucak benim eşimde tıkanıklık vardı mikro tese ameliyatı oldu sonuc allaha şükür iyi çıktı bende cuma günü iğnelerime başladım pazartesi biticek ve salı randevumuz var benim doktorum meriç karacan çok menunum herkez çok iyi ilgilenıyo rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş

Back
X