jumbo berf

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
118
İstanbul
kızlar ben yemek ,kahvaltı,tencere tava çakal kaşıl bardak takımlarımı JUMBO BERF serisinden aldım . Kullanıp memnun olan veya olmayan varmı ?

Kullanan biri değilim ama jumboyu çok methediyolar inşallah ağız tadı ile mutlu günlerde kullanırsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben yemek ,kahvaltı,tencere tava çakal kaşıl bardak takımlarımı JUMBO BERF serisinden aldım . Kullanıp memnun olan veya olmayan varmı ?

Jumbo'yu ben de hep iyi duydum tabak setlerimi falan oradan alabilirim aklımda olan markalardan.
Jumbo'nun ürünlerini içeren satış sitesi bulamadım bir türlü :44: Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Benimde yemek takimin berf burada bir arkadaş yorum yapmis bana tabaklar iyiymis de çatal bicak için iyi değil dio

Jumbo berf diye bir serimi var baktım ama bulamadım benmi cahil kaldım dedim ki yemek takımımı,Tencere setimi,Çkb takımımı jumbo tercih ettim oldukça kaliteli henüz kullanmaknasip olmadı ama hep hayallerimdeki modelleri tercih ettiğim için memnunum topiğime bakarsanız görebilirsiniz

Son düzenleme:
Jumbo çatal-kaşık-bıçak takımı ürünlerini annem 20 yıldır kullanıyor çok güzel ve çok yeni görünüyor hala :)

Bunlariduyduguma cok sevindimm gönül rahatlığıyla ceyizimde yerini alabilir öyleyse :)) Teşekkürler kizlaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…