K.kartından para çekilmiş.

Çok teşekkür ederim çok sagolun . Q.F. bank bizimkisi . 😐
Bu isi sanal ortamda meslek haline getirmis insanlar var.Telefonlar da girdiginiz sitelerde bildirim izinlerini onaylamayin.Telefona sizip internet bankaciligindan gönderilen dogrulama kodunu bile kendileri onaylayabiliyor.Bir de android sisteme ulasim artik maalesef cok kolay.İnternet bankaciliginda sanal kart olusturdum bu sekilde limitli olarak kullanıyorum garanti oluyor.

Az önce babama da mesaj gelmiş Z.bank da kullanmadığı kredi kartında borç gözüktüğü mesajı gelmiş..aradı çalıntı başvurusu yaptı kartı iptal ettirdi.İşin ilginci babamın bu kartını Gaziantepte bir aydır kullanıyor hatta geçen ay ödeme de yapılmış gözüküyor 🙄sabah banka şubesine gidip araştırılmasını isteyecek inşallah lehimize sonuçlanır
İnşallah sanirim bu aralar bu tarz olaylar daha fazla oluyor .

Bu isi sanal ortamda meslek haline getirmis insanlar var.Telefonlar da girdiginiz sitelerde bildirim izinlerini onaylamayin.Telefona sizip internet bankaciligindan gönderilen dogrulama kodunu bile kendileri onaylayabiliyor.Bir de android sisteme ulasim artik maalesef cok kolay.İnternet bankaciliginda sanal kart olusturdum bu sekilde limitli olarak kullanıyorum garanti oluyor.
Evet malesef artık çok kolay . :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı şey babamın da başına geldi V.b kartıyla bilindik marketin b.cell internet sitesinden anneme TL yüklemek isterken karttan 2 kere 4.500 TL para çekimi oldu. Hemen bankayı arayıp kartı kapattırdı. Ama para bir oyun sitesine çekilmiş olarak gözüküyordu. Gerekli bildirimleri yaptı babam. 10 gün içinde para iadesi olmuştu.

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı şey babamın da başına geldi V.b kartıyla bilindik marketin b.cell internet sitesinden anneme TL yüklemek isterken karttan 2 kere 4.500 TL para çekimi oldu. Hemen bankayı arayıp kartı kapattırdı. Ama para bir oyun sitesine çekilmiş olarak gözüküyordu. Gerekli bildirimleri yaptı babam. 10 gün içinde para iadesi olmuştu.
Babanızın mağduriyetinin giderilmesine cok sevindim darısı bizim başımıza.😌

Çok teşekkür ederim çok sagolun . Q.F. bank bizimkisi . 😐
Bizimde başimiza gelmişti 2 sene oldu iptal ettirdik 15 gün icinde geri almiştik paramizi ama başka bankaydi. Bu dediginiz bankadan atmden para cekerken parayi vermedi gereken heryere başvurduk para hesaptan cekildi görünüyor ama banka güvenlik kamerasi kayitlarini vermek istemedigi icin hicbirşey yapamiyoruz. Üstelik banka paranin sıkıştıgını kabul ediyor 1 aydir 1000tl icin ugraşiyoruz:KK20:

Bizimde başimiza gelmişti 2 sene oldu iptal ettirdik 15 gün icinde geri almiştik paramizi ama başka bankaydi. Bu dediginiz bankadan atmden para cekerken parayi vermedi gereken heryere başvurduk para hesaptan cekildi görünüyor ama banka güvenlik kamerasi kayitlarini vermek istemedigi icin hicbirşey yapamiyoruz. Üstelik banka paranin sıkıştıgını kabul ediyor 1 aydir 1000tl icin ugraşiyoruz:KK20:
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede cozumlenir . 🌸 Bugun bizde bankaya gittik , gercekten çok sıkıntılı bir banka . Genellikle yuzyuze görüşmeler daha etkili olur en basitinden internet firmaları bile çözüm odaklı işlem yapiyorlar.
Dolar üzerinden çekim yapılmış birde kartimizdan dolar arttıkça bizden çekilen parada artıyor, çalışana diyoruz ki "birde dolar çekilmiş neden bir şifre kod vs gelmedi direkt çekim yapılmış" adam Türkçe anlamıyor gibi yüzümüze bakıyor .Bankanın bize dediği "siz müşteri hizmetlerini arayın orası destek olsun size burda bizlik birsey yok ". Bu ücreti ödemeyecegiz diyoruz eeee ozaman kırmızı kalem yersiniz diğer bankalardan da diyor . Oraya bir yazı bir kayıt açın ödeme yapamayacağımızi belirten dedik zahmet edip açabildiler. Olumlu sonuclaninca ödeme yapmadığımız zamanların isleyen faizi icin tekrar itiraz etmemiz gerekiyormus . Tüm işimizi gücümüzü bırakıp bankayla uğraşcaz artık.

İki gün önce benim de y. Kredi kartımdan t.yol alışverişi yapılmış gözüküyor. Kesinlikle ne bir kod ne de mesaj geldi, asla haber verilmiyor. Harcama kısmını incelemiş olmasam ruhum duymaz. 400küsürlük bir alışveriş. Bugün bankayı arayıp durumu anlatıcam. Kartı İnternet alışverişine kapadım, hatta 24 saatliğine de kapattırdım uygulama üzerinden.

İki gün önce benim de y. Kredi kartımdan t.yol alışverişi yapılmış gözüküyor. Kesinlikle ne bir kod ne de mesaj geldi, asla haber verilmiyor. Harcama kısmını incelemiş olmasam ruhum duymaz. 400küsürlük bir alışveriş. Bugün bankayı arayıp durumu anlatıcam. Kartı İnternet alışverişine kapadım, hatta 24 saatliğine de kapattırdım uygulama üzerinden.
Bu aralar da bu tarz hırsızlıklar türedi , kartlarimiza dadandılar . Herseyden tedirgin olur hale geldik . Piyasaya göre internet alışverişleri daha uygun diyorduk onuda yaptirmayacaklar . En azından sizin nerden harcama yapıldığı belli, en kısa sürede olumlu sonuclanacagini dusunuyorum.

Bu aralar da bu tarz hırsızlıklar türedi , kartlarimiza dadandılar . Herseyden tedirgin olur hale geldik . Piyasaya göre internet alışverişleri daha uygun diyorduk onuda yaptirmayacaklar . En azından sizin nerden harcama yapıldığı belli, en kısa sürede olumlu sonuclanacagini dusunuyorum.
Teşekkürler harcama belki ama asla detay yok. Nasıl beceriyorlar ya sinir oluyorum. Umarım kısa sürede hallederler. Bende farklı bankalardan iki kart daha var ama en çok temassız kullanılan ve atm'ye sokulan kart bu. Annem kullanıyor. Olay hallolunca yeni kart talep edip temassızı kapatıcam.

Teşekkürler harcama belki ama asla detay yok. Nasıl beceriyorlar ya sinir oluyorum. Umarım kısa sürede hallederler. Bende farklı bankalardan iki kart daha var ama en çok temassız kullanılan ve atm'ye sokulan kart bu. Annem kullanıyor. Olay hallolunca yeni kart talep edip temassızı kapatıcam.
Evet temassızda cok güvenli gelmiyor bana . Umarım kimler mağdursa bu konularda çabucak hallolur . 😐

Yok yok şimdi şöyle , kart açıkken işlem yapılıyor biz farkettikten sonra kartı kapatıyoruz. Temsilci ilk aradığımızda islemi göremedi sanırsam ki bize işlem yapılmaya calisilmis ama yapılmamış demisti. Akşamına tekrar olayın gerçekleştiği saatteki Mesajlara bakıyorduk misafirlerle nasıl mesajlar atıldı diye merak etmislerdi para çekilme işlemi yapılmış olarak bir kaç mesaji görünce tekrar aradık oda evet böyle bir işlem yapılmış ben size söylemiştim zaten kem kum . Bu şekilde oldu yani .
Siz temsilcinin mi bisey yaptıgından süpheleniyorsunuz ben anlamadım?
Müsteri temsilcisine her baglandıgınız da farklı temsilci cıkıyor ama?

Siz temsilcinin mi bisey yaptıgından süpheleniyorsunuz ben anlamadım?
Müsteri temsilcisine her baglandıgınız da farklı temsilci cıkıyor ama?
Yok hayir temsilciden şüphelenmedim hiç. Hafta sonu aradığımızda aynı temsilciye denk geldik ama. Hafta ici aradığımızda farklı biriyle görüştük . 😐

Back
X