k.v sürekli bizimle takılmak istiyor

kv nin eski evine gelmek için bahanesi yoktu burda annesi bahane. emin ol daha öncesinde annesini bu kadar ziyaret etmemiştir. ahh bu kvlerr ahhh....
evet canım eskiden annesini bu kadar ziyaret etmiyordu amaç bizim hayatımıza burnunu sokmak bazı şeyler kızkardeşimin bile dikkatini çekmiş(ki benden 10 yaş küçük)

Sagol canım allah hepimize kolaylık versin.Millete aa ogluma hiç karısmam rahatsız etmem onları pazarları kendilerine ayırsınlar der ama cumartesiden eşimi arar yarın geliyorsunuz demi der....

Son düzenleme:
Sagol canım allah hepimize kolaylık versin.Millete aa ogluma hiç karısmam rahatsız etmem onları pazarları kendilerine ayırsınlar der ama cumartesiden eşimi arar yarın geliyorsunuz demi der....
aynen benimki de öyle başkalarına karşı anlayışlı k.valideyi oynar ama içi bizi yakar dışı başkasını :) bizim ki şimdiden yılbaşı planını yapmaya başlamıştır

bence de paylaşmak ağır geliyor onun için de yalnız bırakmak istemiyorlar

yapan kızından bulsun dilerim allahın gücüne gitmesinde. böyle kadınlarında kızı bir kıymetli oluyo sorma bebek gibi el üstünde oluyo nerdeyse kocasıyla kızının aşkını onlar ayakta tutuyo var böyle fesat kaynanalar

yapan kızından bulsun dilerim allahın gücüne gitmesinde. böyle kadınlarında kızı bir kıymetli oluyo sorma bebek gibi el üstünde oluyo nerdeyse kocasıyla kızının aşkını onlar ayakta tutuyo var böyle fesat kaynanalar

Ayy sorma cok kıymetli kızı.Kızının kv görümcesi bişey dediler mi panter oluyorlar.Kendilerine yapılmasını istemediklerini bana yapmaya calışıyorlar.

benimkinin kızı yok ama olsa dediğin gibi olurdu eminim

emin ol ki buluyolar canım benim görümce en büyük örnek. kv mde kızının k.ç.nı kaldıra kaldıra ölüyo.( hiç unutmam , bi gün (biz kv ile beraber oturuyoduk o zaman ) kvm grmce ben oturuyoruz grmce kvsini kötülüyo bana onu diyo bunu diyo falan benim kv de daha kızının kvsini hayatında 3 kere gördü başladı oda atmaya ya sen kadını tanımıyosun ki ne diye atıyon. bende gülmüştüm grmce bozulmuştu) neyse bana yaptıkları bir bir çıkıyo ahım onun peşinde rabbim fırsat vermesin. 5 -6 aydır konuşmuyorum görüşmüyorum. ama şimdi bebeği doğacak mecbur gidicem ama sadece geçmiş olsun gözünüz aydın demeyi düşünüyorum. ayy allah sabır versin hepimize..... yardımcımız olsun allahımm

Back
X