k.v ve doğumgünü sendromu

çok haklısın kendi k.validesiyle altlı üstlü oturmuş hep hayatlarının içindelermiş o da aynını bana yapıyor

surahı hanım gıbı ısrarcı desene

iyi canım çıktı hastaneden böylede olacağını billsem kesin kalırdım ama ablamda git deyince kalmadım.

o söylediğin şarkıyı bilirim çık da severim:))))ama k. v nin olduğu ortamda söyleme bence .

amaaan ellerine ne geçiyosa böyle sinsi sinsi
kuyu kazınca:)
:) burdaki çoğu konu k.valideli biliyosun nedeni de kıskançlık paylaşamama verilmeye çalışılan mesaj şu oğlum bana her koşulda değer verir sever senin gelmen hiç bişeyi değiştiremez

:) burdaki çoğu konu k.valideli biliyosun nedeni de kıskançlık paylaşamama verilmeye çalışılan mesaj şu oğlum bana her koşulda değer verir sever senin gelmen hiç bişeyi değiştiremez

ya gerçekten anlamıyorum ben de oğlan annesiyim(hoş daha 3,5 yaşında ama) insan niye oğlunu karısından kıskanırım kafam almıyo
ya ben şimdiden ilerde kızım olmazsa ben de gelinimle kız evlada doyarım kendimi çeyiz hazırlar hediye ederim gelinime diye hayalleniyorum

inşallah cici bi k.v olursun:) bu birazda kişinin karakteri ile alakalı .benim k.validem 1 kez bile kızım demedi mesela

inşallah cici bi k.v olursun:) bu birazda kişinin karakteri ile alakalı .benim k.validem 1 kez bile kızım demedi mesela

inş canım sağol
aman demesin zaten boşver bizimki kızım der güzel gelinim der ama arkamdan yapmadığını demediğini koymaz

inş canım sağol
aman demesin zaten boşver bizimki kızım der güzel gelinim der ama arkamdan yapmadığını demediğini koymaz
haklısın gönülden gelmedikten sonra anlamı yok ama insan bazen sıcaklıkta bekliyor .k.pederim ismimi söylemez kızım der (gerçi o da ayrı dengesiz)

neden sana giysilerini veriyor anlamadım kabul etme yaşşıma uygun deil ihtiyacı olanna ver de

kabul etmiyorum bunlara bana olmaz diyorum ben de giymem diyor giymezsen ver başkasına 65 yaşındaki insan doğum günümü kutlasınlar diye bekler hediyeler alınsın der ama bana da n
işanşıyken bile bir çift çorap almış insan değil ki şimdi de doğacak torunu için hayırlı olsun bile demekten aciz yok sayıyorum artık takılsın kafasına göre

Simdi kaynin ve babanda gelseydi yine sitem ederdin hepsi bir geldi diye. Baze insanlar kaç yasinda olsalarda halen böyle günleri çok önemisiyorlar, ne olmusta? Anladigim kadariyla sadece bir pasta konulmus yani fazla hazirlikta yapmadaniz yani bu neyin siniri?

Eger kv'denizin sik sik gelmesindan sikayetçiseniz o farkli bir durum ve ayri bir günde esine dile getirirsin ve çözüm ararsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…