çok haklısın kendi k.validesiyle altlı üstlü oturmuş hep hayatlarının içindelermiş o da aynını bana yapıyorzaten kv lere kalsa wc dışında dipdibe olunur orası kesin de:)
bi de ben neyi farkettim biliyomusun kvler kendileri gençken ne yaşadıysa aynısını gelinlerine de yaşatmak istiyolar
ben çektim banane o da çeksin tribindeler hep
ilgiyi bi tek eşimden bekliyor bekar kaynım var onu umursamaz k.validem .
k.validemde hafif kıskançlık var bunu hissettiğimden beri sinir olmaya başladım.
evlat olarak tabiki ailemizle ilgilenicez ama bişeyi de yaparken şartları zorlamanın manası yokki eşi gelmiyor oğlu gelmiyor o bize geliyor
çok haklısın kendi k.validesiyle altlı üstlü oturmuş hep hayatlarının içindelermiş o da aynını bana yapıyor
iyi canım çıktı hastaneden böylede olacağını billsem kesin kalırdım ama ablamda git deyince kalmadım.çok gecmıs olsunnasıl sımdı durumu?
keske kalsaydın
bende dun tv ızlerken bır sarkıya eslık edıyodumsu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı aman aman aman kaynana dıslerı gedık kaynana oglun cerez getırdı sensız yedık kaynana dıyodum kızımda kucagımda onu hoplatıyodum kaynanada mutfak camında sıgara ıcıyomus ohö öhö yaptı ama vallahı kasıtlı soylemıyodum dalmısım
dun dogumgunumu kutlamaya geldıler ama bıraz kararıyodu sankı
vallahı kaynanalar bızı el kızı gıbı gormeye devam ettıklerı surece bızde onları pek sevemıcez gıbı sevdırın kendınızı yahu bazı kaynanalar kayınpederler var gıptayla bakıyorumgelınlerını kendı kızı gıbı goruyolar ustune tıtrıyolar onlar gelınse ben neyım dıyosun
gerçektende çok ısrarcıdır ne istiosa yapayımda yakamdan düşsün dersin o derece yani:)))surahı hanım gıbı ısrarcı desene
aynen aynen biazda sinsidir çaktımadan yaparoğullarına da çilekeş anne pozu
yandı gelin:))
gerçektende çok ısrarcıdır ne istiosa yapayımda yakamdan düşsün dersin o derece yani:)))
aynen aynen biazda sinsidir çaktımadan yapar
:) burdaki çoğu konu k.valideli biliyosun nedeni de kıskançlık paylaşamama verilmeye çalışılan mesaj şu oğlum bana her koşulda değer verir sever senin gelmen hiç bişeyi değiştiremezamaaan ellerine ne geçiyosa böyle sinsi sinsi
kuyu kazınca:)
:) burdaki çoğu konu k.valideli biliyosun nedeni de kıskançlık paylaşamama verilmeye çalışılan mesaj şu oğlum bana her koşulda değer verir sever senin gelmen hiç bişeyi değiştiremez
inşallah cici bi k.v olursun:) bu birazda kişinin karakteri ile alakalı .benim k.validem 1 kez bile kızım demedi meselaya gerçekten anlamıyorum ben de oğlan annesiyim(hoş daha 3,5 yaşında ama) insan niye oğlunu karısından kıskanırım kafam almıyo
ya ben şimdiden ilerde kızım olmazsa ben de gelinimle kız evlada doyarım kendimi çeyiz hazırlar hediye ederim gelinime diye hayalleniyorum
inşallah cici bi k.v olursun:) bu birazda kişinin karakteri ile alakalı .benim k.validem 1 kez bile kızım demedi mesela
haklısın gönülden gelmedikten sonra anlamı yok ama insan bazen sıcaklıkta bekliyor .k.pederim ismimi söylemez kızım der (gerçi o da ayrı dengesiz)inş canım sağol
aman demesin zaten boşver bizimki kızım der güzel gelinim der ama arkamdan yapmadığını demediğini koymaz
haklısın gönülden gelmedikten sonra anlamı yok ama insan bazen sıcaklıkta bekliyor .k.pederim ismimi söylemez kızım der (gerçi o da ayrı dengesiz)
:)) k.validemin yanında annem ararsa özellikle annecim annem diye konuşurum çünkü ondan 1 kezbile sıcaklık görmedim bende aynısını ona hissettiriyorumhahaha aynen walla
benim kp bana kızım yavrum der ama bazen çok tuhaflaşıyo
:)) k.validemin yanında annem ararsa özellikle annecim annem diye konuşurum çünkü ondan 1 kezbile sıcaklık görmedim bende aynısını ona hissettiriyorum
herşey karşılıklı başlarda daha salaktım :) kendi ailemden ayırmıyordum ama baktım böyle olmuyor bende değiştimohh ediyosun
kimseye ederinden fazla vermiyeceksin
herşey karşılıklı başlarda daha salaktım :) kendi ailemden ayırmıyordum ama baktım böyle olmuyor bende değiştim
zamanla açılıyor insanın gözü daha daha çok zamanımız var bazı şeyleri anlamayaaynen canım ya ben de az salak değildim
bazen kendi anneme yapmadığımı yaptığım bile olurdu ama şimdii aslaa
sanada iyi geceler görüşürüziyi geceler minnie cim ben çıkmalıyım
yarın gene görüşürüz inş
neden sana giysilerini veriyor anlamadım kabul etme yaşşıma uygun deil ihtiyacı olanna ver de
ya aslında takıldığım bi noktada bu hep beraber gelselerdi yada biz onlara gitseydik daha mantıklı olurdu. neyin nesi anlamadım bi ben mi kaldım onun egolarını tatimn edecek?
55 yaşında ben bile bazen kutlamıyorum yada millet bana bişeyler yapsın diye beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?