yavrum ne demek ben de her birinizden bir şeyler öğrendim burası sonsuz bir derya gibi kimden ne çıkacağı belli olmuyor
ben de senin ve gizin çeyizlerinizi sürekli takip ediyorum ses çıkarmasam da bakalım ne almışlar diye. livacan da gelsin bakalım o neler yapacak o da bizden malum

bir de symrne diye bir arkadaşla tanıştım evim güzel evim topiğinde onun da harika bir evi var

çok da zevkli bizim kafadan :)) orda baya fikir alışverişi yapmıştık benim evi yerleştirmemle onun ev tadilatı aynı döneme denk gelmişti. benim işim bitti sayılır kuzular, bundan sonrası yaşadıkça alınacak şeyler bir kitaplığım var işte kışa kadar yetiştirmek istediğim. sizlerin emrine amadeyim sormak istediğiniz her şeye elimden geldiğince cevap veririm.
o eski eşya boyama da o kadar kolay ki inanmazsınız biraz kokulu ve zehirli işte açık alanda yapmak lazım :S benim elimden hiç iş gelmez ama avizeyi ben boyadım mesela düşün yani
gelecek yaz evlenecekler bu kış indirimleri takip etsinler bu arada, kışın mobilyalarda baya indirim oluyor mobilyacılar sitesinden falan alacaksanız da güzel indirimler yapıyorlar nakit alımlarda. kış dönemi para pek olmuyormuş piyasada o yüzden bastırabildiğiniz kadar bastırın ve marttan önce almaya çalışın mobilyalarınızı