Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cvp gelince mesajlar kısmında altta cıkıyor canm gelince görürsün
Canim bizim maile cevap yazmis bu degerlerle normal gebelik mumkun dna hasarina bakilmali diye ben maili 1 ay once atmistim ve dna hasari yeni cikti hasar sonucunu göndersem yine cevap gelir mi yoksa 1 kez mi mail atiyor daha once gitmedim

Canim bizim maile cevap yazmis bu degerlerle normal gebelik mumkun dna hasarina bakilmali diye ben maili 1 ay once atmistim ve dna hasari yeni cikti hasar sonucunu göndersem yine cevap gelir mi yoksa 1 kez mi mail atiyor daha once gitmedim
At sen tekrar sonucu cvp verir bence heee vermezse zaten randevuya giderken götürürsün cnm

Merhaba bizde eşimle beş yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Spermleri hareketsiz. İlk teşhis konulduğunda doğrudan tüp bebek tedavisine yönlendirdiler. Gebe kalırsın denmişti ancak dört deneme yapmamıza rağmen olumlu sonuç alamadık. Sonuncusundan sonra ben vazgeçmiştim, çok yıprandığı için. Şimdi eşim tekrar tedavi olmak istiyor. Kaan hocayla görüştük. DNA hasarı var gibi görünüyor dedi detaylı test istedi. Bu halde tüp bebek ya da normal yolla gebelik elde edemezsiniz. Olsa bile düşükle sonuçlanır dedi. Çok üzüldüm. Dört yıldır çok emek verdik. Kimse bizi tedavi etmeye çalışmadı. Doğrudan tedavi uygulayıp ücreti almaya baktı. Hatta üçüncü denememizde doktorum transferden sonra ameliyat önlüğünü bile çıkarmadan eşimden parayı almaya gitmişti. İşte böyle. DNA hasar testi için örnek verdik. Sonuç bekliyoruz. Altı ay tedavi süresinden sonra normal yolla gebelik oluşabilir. Olmazsa bile tüp bebek için bi şansınız olur en azından dedi Kaan bey. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tekrar merhaba herkese. Uzun süredir yoktum. Bu arada biz 5. Tüp bebek tedavisini olduk. Normal yolla bebek sahibi olabilirsin demişti Kaan hoca ama yaşım gereği yine sadece altı ay kadar bekledim ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu kararımızda da bizi destekledi ve eşime benim ilaç tedavimle eş zamanlı uygulayacağı bir tedavi önerdi. Tüp bebek tedavisini başka bir merkezde yapmamıza rağmen bu desteği bize sağlaması çok önemliydi. Bu reçete içinde ekstra bir ücret talep etmedi tekrar muayeneye gelin demedi. Yaklaşık bir yılllık tedavi sürecinde kendisine sadece bir kere muayene ücreti ödedim. Tüp bebek öncesinde eşimin değerleri oldukça düzelmişti zaten. Çok şükür bu sefer dualarımız kabul oldu. Şu anda gebeyim. Eşi azospermi olan arkadaşlar, Kaan hocaya güvenin ve ne derse yapın. İçiniz rahat olsun. Azospermi tedavi edilemez bir rahatsızlık değil. Tamamen düzeltilemese de durumunuzda gelişmeler olabiliyor ve tek bir sperm bile sizin hayallerinize kavuşmanız için yeterli. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.

Tekrar merhaba herkese. Uzun süredir yoktum. Bu arada biz 5. Tüp bebek tedavisini olduk. Normal yolla bebek sahibi olabilirsin demişti Kaan hoca ama yaşım gereği yine sadece altı ay kadar bekledim ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu kararımızda da bizi destekledi ve eşime benim ilaç tedavimle eş zamanlı uygulayacağı bir tedavi önerdi. Tüp bebek tedavisini başka bir merkezde yapmamıza rağmen bu desteği bize sağlaması çok önemliydi. Bu reçete içinde ekstra bir ücret talep etmedi tekrar muayeneye gelin demedi. Yaklaşık bir yılllık tedavi sürecinde kendisine sadece bir kere muayene ücreti ödedim. Tüp bebek öncesinde eşimin değerleri oldukça düzelmişti zaten. Çok şükür bu sefer dualarımız kabul oldu. Şu anda gebeyim. Eşi azospermi olan arkadaşlar, Kaan hocaya güvenin ve ne derse yapın. İçiniz rahat olsun. Azospermi tedavi edilemez bir rahatsızlık değil. Tamamen düzeltilemese de durumunuzda gelişmeler olabiliyor ve tek bir sperm bile sizin hayallerinize kavuşmanız için yeterli. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.
Şimdi yazınızı okudum. Hüzünlendim sizin için. Allah yardımcınız olsun inş kucağınıza alırsınız evladınızı. Allahım nasip etsin inş. En azından mutlu sona ulaşmışsınız.

Gözünüz aydın. Biz de kaan hocayla 5-6 aylık tedavi gördük. Eşimin sperm kalitesi düzeldi çok şükür. Sayımız çok düştü ama tüpte önemşi değil diyorlar. Biz de hazır kalite düzelmişken hemen denemek istiyoruz. Hayırlısı allahtan.

arkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim
Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba? Kaan Hoca ne gibi bir tedavi uyguladı? Memnun kaldınız mı?

Çok teşekkür ederim.bu konuştuklarımızı eskiden duyduğumda moral vermek için söylüyorlar diyip daha çok üzülürdüm ancak bu bir mucize Allaha şükürler olsun bizde şahit olduk her günümüz isteyen herkes için dua ederek geçiyor.
Sizin sorununuz da azosperm miydi

Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba? Kaan Hoca ne gibi bir tedavi uyguladı? Memnun kaldınız mı?
Biz kaan beyde yaklaşık 14 ay tesavi gördük tese olmak istemedik 1 kez sperm cıkısı oldu centrumda dondurduk kaan bey markırlarımız kötü gelince teseden başka çare olmadığını bir daha da sperm çıkmayacağını söyledi,testis içinde sperm olabileceğine de pek inanmıyor tese yaparız kökmhücreler sağlıklı ise tedaviye devam ederiz değilse tedaviyi sonlandırırız demiş veya bunları hiç beklemeden evlat edinebilir kök hücreyi bekleyebilirsiniz demiş

Biz kaan beyde yaklaşık 14 ay tesavi gördük tese olmak istemedik 1 kez sperm cıkısı oldu centrumda dondurduk kaan bey markırlarımız kötü gelince teseden başka çare olmadığını bir daha da sperm çıkmayacağını söyledi,testis içinde sperm olabileceğine de pek inanmıyor tese yaparız kökmhücreler sağlıklı ise tedaviye devam ederiz değilse tedaviyi sonlandırırız demiş veya bunları hiç beklemeden evlat edinebilir kök hücreyi bekleyebilirsiniz demiş
Anladım. 14 aylık tedaviyi micro tese yapılması için mi gördünüz? Yoksa normal yollardan olsun diye mi?

Canım merhaba sizde ne sorun vardı da sadece ilaç kullanarak gecti benim eşimin sperm testinde sperm sayısı 0 hacim VS. Onlar iyi hormonlar iyi fiziki muyane iyi ulturasonda da Bi şey çıkmadı ama doktor Micro tese diyor tıkanıklık varsa da micro tese ile bilirim diyor sizde ne durumdaydı bana yardımcı olur musun

Back
X