• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kaan aydosa gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı 6 milyon tüp bebek yaptıracak bütçemiz yok Kaan aydosu çok araştırdım hastaların sprrm sayılarını düzeltmiş acaba gitsem boşuna zaman kaybımı yoksa düzeltebiliyomu lütfen yardımcı olun arkadaşlar

Benimde eşimin sperm sayısı çok çok az 100.000 ve hepsi hareketsiz yeni öğrendik 1 ay oldu öğreneli direk tüp bebek düşünmüştük ama önce tedavi olmamız gerektiği fikrine vardık eşimlesonra tüp bebeğe geçeriz dedik ailelerimiz de Ankara’da olduğundan Kaan aydos a randevu alcaz yarın randevu tarihi gelene kadar o sürede genetik test sonuçları da gelecek inşalalh iyi sonuçlar alırız

İnşallah bizde Salı günü gidiyoruz Kaan aydosa rabbim şifa versin inşallah

Bizim DNA hasarınmiz şekilde idi Yüzde 4 sağlam çıkmisti boyunanolomusi vardı iki ayda yüzde 99 sağlam çıktı bugün öğrendim hamileyim Allah razı olsun Kaan Hoca'dan DNA hasarı düzelmez demişti devlet hastaneleri

Bizim DNA hasarınmiz şekilde idi Yüzde 4 sağlam çıkmisti boyunanolomusi vardı iki ayda yüzde 99 sağlam çıktı bugün öğrendim hamileyim Allah razı olsun Kaan Hoca'dan DNA hasarı düzelmez demişti devlet hastaneleri
Merhaba DNA hasarı için ne kullandınız ?

İki tane ilaç verdi Doktor ilacin yanında beslenme diyeti verdi
hayırlı olsun gözünüz aydın biz de geçmişte kaan aydosta tedavi görmüştük bize önce klomen sonra merional igne vermişti sizinde mi aynı şekide ilerledi tedaviniz bir oğlumuz oldu bizim de. temmuz başı tekrar gideceğiz inşallah oğlumuz 5 yaşında ikinciyi istiyoruz

hayırlı olsun gözünüz aydın biz de geçmişte kaan aydosta tedavi görmüştük bize önce klomen sonra merional igne vermişti sizinde mi aynı şekide ilerledi tedaviniz bir oğlumuz oldu bizim de. temmuz başı tekrar gideceğiz inşallah oğlumuz 5 yaşında ikinciyi istiyoruz
Teşekkür ederim bizim sayıda düşüktü onun tedavisindeyiz şuan sayı biraz yükseldi ama bakalım ne olucak bize iğne vermedi sadece klomen

Teşekkür ederim bizim sayıda düşüktü onun tedavisindeyiz şuan sayı biraz yükseldi ama bakalım ne olucak bize iğne vermedi sadece klomen
Klomen ise yaramazsa veriyor canım iğne tedavinizi aksatmayin olur inşallah doğal yolla

Klomen ise yaramazsa veriyor canım iğne tedavinizi aksatmayin olur inşallah doğal yolla
Canım klomen bizim sayımızı daha da düşürdü öyle bir şey mi oldu sizde de? Bırakınca eski haline döner mi? Tüp bebek tedavisine başladık da daha da köyü olduysa diye çok korkuyorum

Canım klomen bizim sayımızı daha da düşürdü öyle bir şey mi oldu sizde de? Bırakınca eski haline döner mi? Tüp bebek tedavisine başladık da daha da köyü olduysa diye çok korkuyorum
Canım ben hiç düşme olmadı diye hatırlıyorum ama zaten bizim dna hasar testinden sonuç çok kötü gelmişti mesela normal sperm krugere göre %1 di ama hasar testinde sağlıklı görünen %0.04 tü doktor neredeyse yok denecek kadar az sağlıklı sperminiz demişti klomen yeterli gelmemişti iğneye geçmiştik zaten o iğneler klomenin kat kat güçlü halleri merional menagon gonalf gibi

Canım ben hiç düşme olmadı diye hatırlıyorum ama zaten bizim dna hasar testinden sonuç çok kötü gelmişti mesela normal sperm krugere göre %1 di ama hasar testinde sağlıklı görünen %0.04 tü doktor neredeyse yok denecek kadar az sağlıklı sperminiz demişti klomen yeterli gelmemişti iğneye geçmiştik zaten o iğneler klomenin kat kat güçlü halleri merional menagon gonalf gibi
Anladım canım bizim 8 milyondu fsh değeri yüksek eşimin klomen kullandı 5 milyona düştü klomeni bıraktık şimdi bir kaç yerde klomen bırakında eski haline döner diye gördüm morfolojisi ilk testte 10.9 du ikinci testte %88 normal başlı olarak yazıyordu tüp bebeğe başladık ama 3 aydır test yaptırmadı daha da düştüyse diye çok korkuyorum Allah korusun:(

Back
X