• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos'a nasıl ulaştınız???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaderyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
303
169
103
42
Merhaba. Malumunuz morfoloji sorunu sebebiyle Kaan Bey'den randevu almak istiyorum. Ancak 312 nolu numara sürekli mesgul. 850 limiti aradığımda ise randevu için sizi arayacaklar deniyor. Bir haftadır arayan yok.. çalıştığım için de sürekli tel basında bekleyemiyorum.. sizler nasıl ulaştınız?

Merhaba. Malumunuz morfoloji sorunu sebebiyle Kaan Bey'den randevu almak istiyorum. Ancak 312 nolu numara sürekli mesgul. 850 limiti aradığımda ise randevu için sizi arayacaklar deniyor. Bir haftadır arayan yok.. çalıştığım için de sürekli tel basında bekleyemiyorum.. sizler nasıl ulaştınız?

sekreterinin numarasını bulmuştum burda bi arkadaş paylaşmış eskiden bende arayınca hala orada olduğunu öğrenmiştim ama gerek kalmayınca birkaç gün önce sildim :(

Çok teşekkür ederim. Ben buradan bulmaya çalışayım o zaman. Haken ulaşamadım çünkü. Teşekkürler..

Kızlar sekreterinin numarası 0530 044 02 95 burdan ulaşabilrisiniz.Meşgul olsa da arayın öğlenleri sürekli meşgul oluyor ama akşam 5 ten sonra özellikle 6 civarına kadar arayın ulaşırsınız:)

Kızlar sekreterinin numarası 0530 044 02 95 burdan ulaşabilrisiniz.Meşgul olsa da arayın öğlenleri sürekli meşgul oluyor ama akşam 5 ten sonra özellikle 6 civarına kadar arayın ulaşırsınız:)
Nasıl teşekkür etsem az. Allah ne muradıniz varsa versin. Sonunda ulaşabildim. Çok çok sağolun..

Cep.nosunu yazablrm.cnm istersen

Merhaba Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sinemis bana asistanın nosunu yazdı. Sekreterine ulastim cok şükür Sizde başka no varsa iletirseniz yine sevinirim. Ne olur ne olmaz diye elimizde bulunsun
Yok tatlm baska

Back
X