çok canım acıyo.. cuma günüydü akşam çayın yanında yiyelim diye kek yaptım kaan uyurken
( yapmaz olaydım.. keki fırına attım.. kaan uyandı.. emzirdim.. kalktı gezinmeye başladı evde bende keki fırından çıkartayım o mutfakta yokken dedim.. demez olaydım
(( tam tepsiyi elime aldım.. daha fırından çıkartırken kaan bacaklarımın arasına girdi... ağzını açıp yukarı baktı.... 4 senedir kullandığım lanet olası fırının ilk defa ızgara teli içinden kaydı kaydııı düştü oğlumun bebeğimin ağğzınaaaa diline yanaklarınaa yaktı yaktı geçti çocuğumun ağzından. eridim bittim bittim kahroldum ben. anlattığım olay 5 saniye bile sürmedi. 180 derece sıcak fırının ızgara teli bebeğimin ağzında yaladı geçti düşünmeyin bile sakın.. çok içim yanıyo. onun ağzı iyi çok şükür 2.derece yanmış. ben hemen o anda musluğn altına attım agzına su çarptım eşimde banyodaydı.hemen buz koyduk yanık kremi filan. Kaan çok iyi çok şükür bugün yeniden doktora gittik cildiyeye kalmaz hiç bi iz merak etme annesi dedi. dedi ama benim içimin yanması geçmedi geçmiyo. ağlamaktan bi hal oldum anneme dedim gel benle kal hiç iyi değilim. benn ağlıyoum Kaan gözlerimi siliyo çocuğum kendinin ne halde olduğunu bile bilmiyo. dili bile yanmıştı ama o gece iyileşmiş dili. o kadar dikkat o kadar sakınma 5 saniyede kül oldu gitti. Allah sabır versin bana çok zor günler geçiriyorum bir sürü senaryolar geçiyo kafmdan allahım rüya olsun ne olur die bi bakıyorum gerçek. allahım ben yansaydım ne olurdu bebeğimin yerinde diye.. nafile. eridim bittim. ama nazara geldi bi tane kuzum benim. o gün arkadaşıma gittim çay içmeye ne güzel bir çocuk bu dedi yüzü çok güzel kime benziyo böle dedi eve geldik böle oldu.tabi kötü niyetle demediğini biliyorum maşallah bile dedi kadıncaz ama işte ne biliim kendimi avutuyom galiba. Aman dikkat edin bebeklerinize .ben bakamadım oğluma yapmaz olsaydımda aç kalsaydım o gün . Dilerim Allahtan en büyük kazamız bu olsun