• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabak detoksu ve diyet

Grouchy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
17
24
3
Kızlarrrrr ben daha önce diyet yapmıştım 3 ay önce, 61den 56ya düşmüştüm ve o zaman bırakmıştım. Şimdi 2 gün önce baktım 60.5 kiloyum. Hemen 3 günlük kabak detoksu uygulamaya karar verdim. Kabak detoksu bittikten sonra normal diyet yapacağım en son kiloma göre. Her gün an az 2 litre su içiyorum, içine biraz detoksu sirkesi damlatıyorum ve yemeklerimde hiç yağ kullanmıyorum. Hedefim 55.

1.gün: 60.5
2.gün: 58.6 (ödemi attım)
3.gün: 58.2
4.gün: 57.7 (detoksum bitti, sadece diyete devam edeceğim)
18.gün:

Ben her gün güncelleyeceğim burayı. Şöyle bir durum var, ben yakında adet olacağım. Onun da ödemi olduğunu düşünüyorum. Tahminimce 57 kilo filanım. O yüzden detoks bittikten sonra diyete devam edeceğim ve 2 hafta sonra kiloma bakıp burayı güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
1.gün: Yarım kabağı tavada rendeleyip 0 yağda pişirdim. Üstüne 2 yumurta kırdım. Tam buğday lavaşının içine koyup dürüm yaptım. Yanına domates salatalık (tahminimce 400 kalori)

Başka bir şey demedim

2.gün: Kahvaltıda 1 dilim peynir, 5 zeytin ve 1 dilim beyaz ekmek. Öğlen yemeğinde patates salatası. Akşam yemeğine 1 kabak rendeledim tavaya, pişirdikten sonra sarımsaklı yoğurtla yedim. Yemekten sonra 1 avuç badem ve bitki çayı (tahminimce günlük 800 kalori)

3.gün: Kahvaltıda 2 yumurta, 1 krem peynir 1 tahonez, 1.5 dilim beyaz ekmek, 6 siyah zeytin, 1 tane çilekli süt, avuç içi kadar badem fındık. Öğlen yemeğinde ise yağsız tavada kabak, üzerine 2 yumurta, yanına 4 5 adet çeri domates ve 1 salatalık. Akşama ise kabak çorbası (tahminimce günlük 1000 kalori)

Back
X