Kaban, çanta, yelek vs cici cici ürünler kızlar ^___^

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
Kaban; 60 tlye satıyorum, 135 tlye aldım 3 kez ya giydim ya giymedim, tertemiz, içi kürklü falan kışlık baya iyi idare eder, kürkünden ayırıp trenchcoat olarak da kullanabilirsiniz.

Kot ceket; 25 tl, vintage diyebiliriz, bana azcık büyük geliyor kullanamadım, 1 kere giydim markete gittim dışardan almaya kalksanız en az 60-70 tl bu fırsatı kaçırmayın derim

Kahve rengi yelek; 10 tl böyle küçücük durduğuna bakmayın aşırı sıcak tutuyor, beyaz gömlek üzerine çok klas duruyor adil ışık marka, ben fazla klasik geldi çok kullanmadım 2 kere giydim.

Siyah elbise; Adil ışık 38 beden, 25 tl, vücuda oturuyor dizin az üzerinde boyum 170 bana öyle oluyordu yani, dantelli falan, 1 kere arkadaşımın kınasında giydim.

Cam göbeği çanta; 20 tl, kotondan 50 tlye almıştım geçen sene, çok kulanmadım.

Siyah çanta; Aldım ama bi türlü sevemedim bir kere bile koluma takmadım %0ye almıştım 20ye bırakıyorum

Renkli deri çanta; 30 tl, o da küçük sıyrılmasından ötürü yoksa dehşet güzel bi çantadır severek kullandım epey bi meblağya aldım ama hatırlamıyorum yalan olmasın

Kafama yatan takas önerilerine de açığım. Parfüm vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…