kaban: hardal sarısı mı krem mi sizce hangisi????

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
bugün bu kabanı aldım hardal sarısı da vardı ama ben, tezgahtarlar ve oradaki müşteriler bunda karar kıldık :1: ama eve gelince acaba onu mu alsaydım dedim bi de siz bakın nasıl sizce?? bazen 2. resimdeki gibi ışıkta hafif yavru ağzına kaçıyor rengi krem renklerde pek alışık olmadığım bişe bu normalde gayet krem rengi duruyor... ne diyorsunuz değiştireyim mi...:26:

$Photo-0083.webp

$Photo-0082.webp

bugün bu kabanı aldım hardal sarısı da vardı ama ben, tezgahtarlar ve oradaki müşteriler bunda karar kıldık :1: ama eve gelince acaba onu mu alsaydım dedim bi de siz bakın nasıl sizce?? bazen 2. resimdeki gibi ışıkta hafif yavru ağzına kaçıyor rengi krem renklerde pek alışık olmadığım bişe bu normalde gayet krem rengi duruyor... ne diyorsunuz değiştireyim mi...:26:

Eki Görüntüle 138270

Eki Görüntüle 138271

dogru rengi secmissin bence gayet hos

iki renk de kendince güzel canım ama şahsen ben kışın açık renk kullanmayı pek sevmiyorum.
hava kirliliğinden dolayı hemen is oluyorlar ayrıca.o yüzden sarı tercih ederdim ama tabiki de bu benim tercihim.
giydiğinde ve aynaya baktığında hangisi içine siniyorsa onu al.
saç rengini,kıyafetlerini,çizme ve çantalarını düşünerek karar ver

ben hardal sarisini begenirim hardal sarisini alirdim
ama senin aldiginda güzel sadece renk itibariyle kullanisli olmadiigni düsünüyorum cabuk kirlenir acik renk oldugu icin daha cok baharlik renk(bence)

aldıgın cok guzel ama kullanıs acısından ben hardal alırdım benimde krem montum var özellikle kol kısmı her zaman kuru temizleme istiyor

benim de endişe ettiğim nokta buydu çabuk kirlenmesi... rengine bakarak aldım ama eve gelince farkettim ki üzerinde mağazadan kalma çok az is gibi şeyler var ve hemen göze çarpıyor sanırım değiştiricm tşk edrim cvp lar için...:71:

iki renk de kendince güzel canım ama şahsen ben kışın açık renk kullanmayı pek sevmiyorum.
hava kirliliğinden dolayı hemen is oluyorlar ayrıca.o yüzden sarı tercih ederdim ama tabiki de bu benim tercihim.
giydiğinde ve aynaya baktığında hangisi içine siniyorsa onu al.
saç rengini,kıyafetlerini,çizme ve çantalarını düşünerek karar ver

saç rengim açık kumral cnm satış görevlisi hardal sarısını yakıştırmıştı yüzüme ve saçlarıma daha çok uydu diye ama müşteriler aklımı çeldi hemen :1: renk de güzel olunca hemen kirleneceği aklıma gelmedi o an...

Back
X