kabarik duvak

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
ben kabarik duvak istiyorum cok hosuma gidiyo duvagin o sekilde olmasi. ama sacimi nasil yapacagim hakinda kararsizim, sade bi topuz mu yaptirsam? bide tac takmak istiyorum, kabarik duvakla tac sizde guzel olurmu??? yorumlarinizi bekliyorum, resimde eklerseniz cok sevinirim:)))

canım netten bak bergüzar korelin duvağı gibi istiyosan taç olmaz ama öne gelmeyen bir duvak olursa taç olur tabiki hemen sana bi model yollicam

canım netten bak bergüzar korelin duvağı gibi istiyosan taç olmaz ama öne gelmeyen bir duvak olursa taç olur tabiki hemen sana bi model yollicam

ya evet canim berguzar korelinin duvagida oyle, peki ozaman tac yerine toka falan yapsam nasil olur?? ya sacimda bi aksesuar istiyorum ama kabarik duvaktanda vazgecmek istemiyorum.

simdiden tsk ederim :)))

mesela bunlar olabilir. sen rahibe duvağı istiyosun, bak mesela taç yerine duvağın kendisine tülle çiçekler yapılmış çok hoş bende o. diğeride arkadan kabarık onada taç takabilirsin ama yüksek üçgen gelenler hoş durmaz resimdeki gibi ince bişey olması lazım

ben taç takmadım duvağım normal duvaktı ben alnıma taşlı bir kolye taktırdım değişik olsun istedim. sende eğer rahibe duvağı istiyosan çok ince kaşlarının ortasına gelen taşlı bi kolye kullanabilirsin bence.

hmm evet haklisin ya, daha ince bisiler bakmaliyim. resimler icin tsk ederim, ozellikle cicekligi cok begendim, oyle bisi olabilir

ben kabarık duvaklara bayılıyorum yaa.bi de uzun olcaakk.insan heves ediyo gelinlik giymeye.allah mesut etsin cnm

kolye guzel ve degisik olur ama benim sac modelime hic olmaz :S ama bana guzel bi fikir verdin tsk ederim canim:)

yaa bende bayiliyorum kabarik duvaklara, boyle sacim degilde duvagim ön planda olsun istiyorum, canim bide dedigin gibi uzun olucak

Benim beğendiğim bir kaç model var ... Ben kabarık değilde biraz üstten duvak istiyorum ... Umarım işine yarar...

Lütfen dikkat alıntıdır ...

Eklentiler

• $24827_1388288795092_1468243167_31043196_6813835_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 394
  • $,%20(2).webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 310
  • $_0002205.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 375
  • $5c893d9a-0d98-4dc4-9e9c-76783ce0b9f801%20(6).webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 332
  • $181_3.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 417
  • $dugun68.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 373
  • $f53.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 351
Benim beğendiğim bir kaç model var ... Ben kabarık değilde biraz üstten duvak istiyorum ... Umarım işine yarar...

ayy bayildimm bayildimm bunlara, cokk tsk ederim tam istedigim sekil harikasin yaa
özellikle ikinci geline bayildim

Tarak şeklinde saça monte edilen duvaklar hem kabarık duruyor hem de havalı.Ben cok begenmiştim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…