kabile halinde yaşayan gelin

ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.

bunlar misafirliğe geliyorlar ya bana.gelinin annesi,kardeşleri,teyzesi,kuzenleri.ben abim ve eşini davet ediyorum,kapıyı bir açıyorum 6-7 kişi.artık abime dedim "abi ben sizi davet ediyorum diğerlerini tanımıyorum"dedim ,bana ısrar ediyor kaynanam da gelsin diye.artık tek kuzene düşürdüler sağolsunlar.bir kuzen alıp geliyorlar onu öpüp başıma koyuyorum.

Çok nadirdir burada bir konuda sinirlenip de konuya daldığım ama bu yorumunu okudum vucudumda tek tüy kalmadı kalkmadık, diken diken oldum sinirden bananeyse! Bu nedir böyle!! Söylenecek o kadar çok şey var ki size ama söylenenleri anlayabileceğinizİ anlasanız bile dikkate alacağınızı düşünmediğim için ilk okuduğum zaman sesli sesli söylediğim kelimeyi söylüyorum sadece...
sanane!!!!!!!

Valla karismayin diyenler olmus. Ben hayatta duramam karismadan.
Direk gidip söylemem ama geridede durmam.
Abim o benim, canimdan bir parca. Eger benim ailem kendi öz abimin evinde
el gibi oturuyorda, gelin hanimin ailesi keyif catiyorsa.
Kendimi SALAK yerine koydurmam. Bende gider keyif catarim.
Vermek & Almak demisler.

Ben yerinde olsam arkadasim, ailemi toplar cümbül, cemaat kabile halinde giderdim oturmaya
haftada 1 kere. Madem misafir agirlamayi seviyorlar, sizde misafirsiniz.
Agirlasinlar özellikle gelin hanim. Biseycik derse sende lafini sokarsin.

Tatilemi gidiyorlar, gene sülaleyimi takiyorlar peslerine.
Sende takil. Evliysen kocanla, cocugunla. Evli degilsen annenle.
Sizde takilin bu yil abim bizimle de. Biz yeride ayarladik de.
Abin hayirmi diycek, iyi niyetliymis hayir demez bence.

Siz önce davranin gelin hanim tatil plani yapmadan siz yapin abine.
Ucuz ve kaliteli biyerler tavsiye edin, birlikte gidelim diyin.
Abinle söyle güzel bi vakit gecirinde, abinin sizinde bi parcaniz oldugunu anlasin.

Ben abimi kimeye kullandirmam asla ve asla. Mutlu olsun olmasin. O benim abim
o gelininde burnunda getiririm. Benim abim calissin o, ailesiyle yesin catir catir..
Hic cekemem..

Benim kocamda sadece benim aileme calismiyor, akil var mantik var.
Iki tarafi ayni sekilde agirliyor yeri geldimi iki taraftan insanlar bizde kaliyor.
Kiz kardesim 2 hafta kaliyora, görümcem 5 hafta kalir.
Ayrimcilik yapilmaz!! Gelinse yerini bilcek oda aileside..
Kiz ailesi zaten bukadar yapisik olmaz, benim annem kolay kolay
benim evimde kalmaz. Kalirsada 1 gece anca oda cocuga bakiyordur biseydir.
Ama kaynanamda kalir agzimi bile acmam. Haftalarca agarlarim, hizmet ederim.
Sizde ayirin gelini ozaman, ayrimcilik yapin ona. Anlasin nasil bisey oldugunu.
Cok ayip ya, hangi devirde yasiyoruz.

Acayip sinirlerim bozuldu..

Sabırrr.. sabırr... sabırrr...
Allahım tüm gelinlere sabır versin ve şeytanlardan(!) korusun onları.. AMİN....

ya bu görümcelere ne oluyo böyle

her yerden spor mantarı gibi bitiyorlar

yok abimin çalıştığını yediriyo yok abim dinlenemio yok abim kızkardeşiyle değil baldızıyla tatile gidiyo

bıdı bıdı bıdı bıdı.....

sorun gelinde değilki kardeşim abinde..çıkarmasın tepesine o zaman...

ne bu ikidir namus namus diyorsunuz böyle kutsal bir kavramı nasıl durup durup ağzınıza alıyorsunuz

siz iyi niyetli olsanız gelininizin kardeşi hakkında böyle ulu orta konuşmassınız ne var sanki abinizi mi yediler!!

sizin gibi görümcem olsa kapıdan içeri sokmam bu ne yahu kaç gündür bu konu burda habire konuşuyosunuz

ne dert ettiniz abiniz gocunmuyor size ne

napıcaksınız yani daha doğrusu ne yapabilirsiniz

geline söyleseniz abinize sizi şikayet eder iki naz yapar mızmız eder ağlar sızlar sonra sizden kötüsü olmaz ve abinizle aranıza uçurumlar girer

fesüphanallah !!!

ya bu görümcelere ne oluyo böyle

her yerden spor mantarı gibi bitiyorlar

yok abimin çalıştığını yediriyo yok abim dinlenemio yok abim kızkardeşiyle değil baldızıyla tatile gidiyo

bıdı bıdı bıdı bıdı.....

sorun gelinde değilki kardeşim abinde..çıkarmasın tepesine o zaman...

ne bu ikidir namus namus diyorsunuz böyle kutsal bir kavramı nasıl durup durup ağzınıza alıyorsunuz

siz iyi niyetli olsanız gelininizin kardeşi hakkında böyle ulu orta konuşmassınız ne var sanki abinizi mi yediler!!

sizin gibi görümcem olsa kapıdan içeri sokmam bu ne yahu kaç gündür bu konu burda habire konuşuyosunuz

ne dert ettiniz abiniz gocunmuyor size ne

napıcaksınız yani daha doğrusu ne yapabilirsiniz

geline söyleseniz abinize sizi şikayet eder iki naz yapar mızmız eder ağlar sızlar sonra sizden kötüsü olmaz ve abinizle aranıza uçurumlar girer

fesüphanallah !!!

ya bence ortada sorun da yok. belki karısının ailesiyle daha iyi anlaşıyo olamaz mı? bunun pısırıklıkla alakası yok. gerçekten katlanılmaz bir durumda olsaydı zaten eşine misafirlerden rahatsız olduğunu söylerdi. konu sahibi burdaki tavrını kardeşini ziyaret ettiğinde de yansıttığı için yanlarınla fazla istemiyor olabilirler

babam dayılarımla teyzelerimle sürekli iletişim halinde ama kendi kız kardeşiyle doğru düzgün ilişkisi yok. halam eve geldiğinde etrafa pis pis bakıp insanlara tepeden bakıp sağda solda dedikodu yapıp, aldığımız mobilyaları eleştiren biri. ona neyse :) babamda kardeşi olduğu için minumum düzeyde muhattap oluyo artık. bıktı halamın çenesinden

Back
X