kabim,ruhum yorgun artık..

yıllar önce bu tarz laflar eden biri benim de karşıma çıkmıştı
aynen ben de senin gibi ıssız adam diye düşünmüştüm ve üzülerek uzaklaşmıştım
sonra yeniden görüşmek istedi ama kabul etmedim
iyi ki de etmemişim çünkü çok kısa bir süre sonra onu karısı ve çocuğuyla gördüm
meğer adam evliymiş.
midemi bulandırıyorlar :63:

yıllar önce bu tarz laflar eden biri benim de karşıma çıkmıştı
aynen ben de senin gibi ıssız adam diye düşünmüştüm ve üzülerek uzaklaşmıştım
sonra yeniden görüşmek istedi ama kabul etmedim
iyi ki de etmemişim çünkü çok kısa bir süre sonra onu karısı ve çocuğuyla gördüm
meğer adam evliymiş.
artık dünyanın çivisi çıktı ya bu nedir bide evli

Hepimiz insaniz da bu kadar abartmayin bazi seyleri kendinize zarar. Az bi suredir tanidigin insan hayal kirikligina ugratti diye kimseyi hayatima sokmayacagim, yoruldum vs... ???
Gerci olay tazeymiş. Insan siniri tepesindeyken abartiyor bazi seyleri. Geçer umarim

Bence belki ilerde baska düsünür diye devam ettirmektense cekip gidebilmeyi basarmaniz yeterli olmus.. kendinize bu saygiyi göstermişsiniz.. sadece zamana birakmak bundan sonrasi.. kimse vazgecilmez degil. Rabbim o kapiyi kapatmis demek ki daha hayirli bir kismetin icin bekletiyor seni.

Benimle gelecek düşünme demiş, yani sizinle sadece vakit geçirmek için elinde tutmuş. Peki ne malum hayatında başka biri olmadığı? Özel harekatçılar genelde çapkın olurda :) bir kaç kişiyi idare etmekte çok yetenekliler :kızgın:

Bence belki ilerde baska düsünür diye devam ettirmektense cekip gidebilmeyi basarmaniz yeterli olmus.. kendinize bu saygiyi göstermişsiniz.. sadece zamana birakmak bundan sonrasi.. kimse vazgecilmez degil. Rabbim o kapiyi kapatmis demek ki daha hayirli bir kismetin icin bekletiyor seni.
kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..kendisi benim kalbimi kıracağını düşünmeden bu lafları sarfediyosa ben gitmek için onada neden acıyayım..

Back
X