• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabız yapmayan mama önerisi

gokce busra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
8
1
1
30
Merhaba kızlar,
Bebegim 11 aylık. 6 aya kadar aptamil prosyneo kullandık. Kakasini zor yapmaya başladı. Hipp denedim kustu. Sma comforttq huzursuz yapti. Surekli iiii liyordu. golden goat kullanmaya basladik. Yaklasik 5 aydir da onu kullaniyoruz fakat geceleri verdigimde agir geliyor sanki.Keci sutlu sindirimi agir geliyor sanirim. Bebelac gold aldim onu deniyorum. Yasina gelmesine ragmen gazli bir bebek. Herseyi veremiyorum. Geceleri mama iciyor. Sizin oneriniz var mi??

Ben hipp combiotic kullanmıştım,denedim yazmışsınız ama hangi hippsi denediğinizi bilmediğim için yazmak istedim,birde nestle optifibre kullanıyorduk günde 1 mamasına karıştırıyorsun,1,5 yaşına kadar kullandık nestleyide,şükür sonra bağırsak sistemi normale döndü, demir bile kullanamamıştık kabızlık yüzünden

İlk ay hipp organik verdim kabız olmadı ikinci ay aptamil pronutraya başladım yine kabız olmadı hala onunla devam ediyorum .kakaya uzun süre çıkmazsa mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı dökün çok etkili ben arada yapıyordum 3 4 gün kakaya cikmadiginda sıkıştığını hissettiğimde doktor önermişti .ama 10 güne kadar bebeklerde kaka yapmaması normal görülüyor

Back
X