Arkadaşlar nerdese 3-4 haftadır kabızım. Ve meyve olsun çay olsun ekmek olsun,yağ olsun ve ya ilaç olsun her yolu denedim, kaba tabirle tuvalete bir kere bile gitmek için kendimi hergün yırtıyorum. Hergün ilaç hariç yemeğime de dikkat ediyorum. Aylar önce "yok sürekli tuvalete gidiyorum,metobolizmam şöyle böyle. Artık Tuvalete gitmek istemiyorum, kilo almak istiyorum şişmek istiyorum." şikayetlerde bulunan ben... Oh oldu bana! Güleyim ağlayayım halime bilmiyorum. Haftalardır tuvalete gitmek için yalvarıyorum.
Geçen hafta bir beni görseniz, karnım şişmiş görseniz 3 aylık hamile filan sanarsınız. Eskiden çok zayıfım diye bazen kiyafetlerimi giymeye korkuyordum. Şimdi yine giymeye korkuyorum,karnım şişmiş diye
Üzülüyorum.
Öfff. Artık aman da ne olursa olsun dicem de...Şimdi de reglim gecikmiş. Regl olmadım.
Artık herşeyi kafama takıyorum
Not: Kesinlikle hamile değilim ;-)
Geçen hafta bir beni görseniz, karnım şişmiş görseniz 3 aylık hamile filan sanarsınız. Eskiden çok zayıfım diye bazen kiyafetlerimi giymeye korkuyordum. Şimdi yine giymeye korkuyorum,karnım şişmiş diye

Öfff. Artık aman da ne olursa olsun dicem de...Şimdi de reglim gecikmiş. Regl olmadım.
Artık herşeyi kafama takıyorum

Not: Kesinlikle hamile değilim ;-)