• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızım ve regl olmadım :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar nerdese 3-4 haftadır kabızım. Ve meyve olsun çay olsun ekmek olsun,yağ olsun ve ya ilaç olsun her yolu denedim, kaba tabirle tuvalete bir kere bile gitmek için kendimi hergün yırtıyorum. Hergün ilaç hariç yemeğime de dikkat ediyorum. Aylar önce "yok sürekli tuvalete gidiyorum,metobolizmam şöyle böyle. Artık Tuvalete gitmek istemiyorum, kilo almak istiyorum şişmek istiyorum." şikayetlerde bulunan ben... Oh oldu bana! Güleyim ağlayayım halime bilmiyorum. Haftalardır tuvalete gitmek için yalvarıyorum.

Geçen hafta bir beni görseniz, karnım şişmiş görseniz 3 aylık hamile filan sanarsınız. Eskiden çok zayıfım diye bazen kiyafetlerimi giymeye korkuyordum. Şimdi yine giymeye korkuyorum,karnım şişmiş diye :o Üzülüyorum.

Öfff. Artık aman da ne olursa olsun dicem de...Şimdi de reglim gecikmiş. Regl olmadım.

Artık herşeyi kafama takıyorum :(

Not: Kesinlikle hamile değilim ;-)

doktora git sana bi toz yazıyo bak kalıyomu kabızlık

Ac karnina incir ye turk kahvesi ic gunde 3 fincan spor yap bunlar kabizlik icin adeti bilemiyciğimm

Uc aylik hamileyken karin cikmiyor zaten :D

Kayisi kaynatip ictiniz mi bir de lavman yapabilirsiniz cok uzun suredir boyleyseniz bagirsaklariniz zor durumdadir

Uc aylik hamileyken karin cikmiyor zaten :KK70:

Kayisi kaynatip ictiniz mi bir de lavman yapabilirsiniz cok uzun suredir boyleyseniz bagirsaklariniz zor durumdadir
benim çıkmıştı yani çevremdekiler öyle diyodu:KK59:

Beyaz lahana ye çiğ ya da haşlanmış, ama senin epey olmuş kabızlık direk ilaç al

Doğadan dı sanırım kayısılı form çayını için
1 bardağa 2 tane atın hatta koşarak tuvalete gidersiniz :KK8:

Eczaneden magnesie calcine al toz. Suya atıp içiyosun. Süper çözüm. Regl olmak için de civanperçemi çayı.

Üç hafta çok uzun zaman kabızlık için
Doktora git
Her söyleneni yiyip daha da zorlama kendini
Bunlar hemeroid, fissür,çatlak vs.. olarak dönüş yapar sonradan, doktora mutlaka git

Back
X