Kabizlik icin kesin çözüm, denendi ise yaradi

Ceylann27

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
334
238
23
Merhaba
Diyet yapmamdan ötürü istedigim kiloya ulaştım yalniz kabizlik söz konusu oldu.
Nette dolasirken aci cehre gördüm
Icerisinde 75 farkli bitki varmis bagirsaklari temizliyor tok tutucu ozelligi varmis. Sinameki gibi dusunun ama bunun hic bi zarari yok oyle soyleniyor .
Ben bunu kabizlik icin almistim ama baktim ki yorumlara zayiflayanlar kullanıyormus ayda 8 ila 10 kg verdiriyormus.
Aktardan ufak bir sise aldim
Aci cehre tohumu diye 12 tl'e
Goruntusu kus üzümüne benziyor tadi inanilmaz aci her yemek yedikten yarim saat sonra 3 adet agizda guzelce cignemek gerekiyor cignemeden yutmuyoruz yani uzerine bolca su icmek gerekiyor kesinlikle.
Her yediginiz ogunu cikartiriyordunuz oyle soyliyim.
Cok wc cikildigi icinde su kaybi oluyor su icmeye ozen göstermelisiniz.
her ogunde 3 adet yiyenlere fazla gelip ishal olanlar varmis artik herkesin metebolizmasina gore degiskenlik gosteriyor sanirim kendiniz deneyip duruma gore bakarsiniz. Ben ilk gun denedim inanilmaz gaz ve mide bulantisi oldu bu oluyormus. Ertesi gun gecti hepsi daha da olmadi ben 3 tane iciyordum etki görmedim oyuzden her ogun 4 tane tuketiyorum. Yiyemem agizda cok aci derseniz ki hakikaten aci kendiniz ezersiniz onu daha snr su ile yutarsiniz. Siddetle tavsiye ederim kabizlik sorunu ortadan kalkiyor

Son düzenleme:
Şiddetle tavsiye ettiginşz şeyi bende denedim cevremde çoğu kişide kişiden kişiye farklılık gösterirken bazıları rahat tuvalete çıkıyor bazıları ise gaz sancısından kıvranıp acilin yolunu tutuyor.mesela ben de kullandım ama bende yan etkileri oldu.bunu göz ardı etmeden insnlara oneride bulunun lütfen

Şiddetle tavsiye ettiginşz şeyi bende denedim cevremde çoğu kişide kişiden kişiye farklılık gösterirken bazıları rahat tuvalete çıkıyor bazıları ise gaz sancısından kıvranıp acilin yolunu tutuyor.mesela ben de kullandım ama bende yan etkileri oldu.bunu göz ardı etmeden insnlara oneride bulunun lütfen
Baskalarini bilemem ben kullandim ve yorumunu yaptim kullanmadan oncede arastirdim netten olumsuz yorum gormedim gorsem zaten kendim kullanmazdim yukarida da belirttim zaten gerisi kullanmak isteyenlere kalmis tabi herkese ayni etki gostericek diye birsey yok

Bende onu diyorum işte herkeste aynı etki olmuyor

aci cwhre ben de denedim ve tiksindirdi beni kullanmiyorum.Ben ki basur ameliyati olmus insanim dusun nasil kabizlik sorunu yasadigimi zamanjnda.Ama cok sukur kendi yontemimi buldum ben ve cok rahatim sukurler olsun.

Gereginden fazla wc cikmak iyi bisimi?
Mide,bagirsaklari yoracaksiniz.
Su kaybedeceksiniz hepsi bu.