Kabızlık.!

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
İnşallah doğru ere konu açmışımdır arkadaşlar; Allah aşkına artık bana siz kk kadınlarının ardımı gerekiyor :(

Hamileliğimde 16. haftayı tamamlamak üzereyim, geçtiğimiz 10 gündür daha önce hiç olmadığı şekilde bir kabızlık var. Çatlayacağım! Ikınamıyorum da korkuyorum Allah kurusun sabiye bişey yapıcam diye :/

Magnesine Calciee SABA kullanıyorum, günde 1 ölçek pek bana mısın demiyor. Gece yatmadan zeytinyağı, sabah kalk kuru kayısı, üstüne sıcak su...Falan da falan ama kar etmiyor. En büyük sorunum da yer seçmem ne yazık ki :(

Tecrübeli gebeler ne önerebilir nolur bir yardım edin bu kıza :((

İnşallah doğru ere konu açmışımdır arkadaşlar; Allah aşkına artık bana siz kk kadınlarının ardımı gerekiyor :KK43:

Hamileliğimde 16. haftayı tamamlamak üzereyim, geçtiğimiz 10 gündür daha önce hiç olmadığı şekilde bir kabızlık var. Çatlayacağım! Ikınamıyorum da korkuyorum Allah kurusun sabiye bişey yapıcam diye :/

Magnesine Calciee SABA kullanıyorum, günde 1 ölçek pek bana mısın demiyor. Gece yatmadan zeytinyağı, sabah kalk kuru kayısı, üstüne sıcak su...Falan da falan ama kar etmiyor. En büyük sorunum da yer seçmem ne yazık ki :KK43:

Tecrübeli gebeler ne önerebilir nolur bir yardım edin bu kıza :KK43:(
Ay çok geçmiş olsun cnm.3,5 Yaşında kızım var hamileyken senin yaşadıklarını yaşadım.seni çok iyi Anlıyorum.ben de ıkınamazdım korkudan.saatlerce klozetin Üzerinde Öylece oturduğumu hatırlarım.hoş ben bir çare bulamamıştım zaten kısmaktan serum dışında birşey alamıyordum.umarım sen kurtulursun ve Sağlıcakla kucağına alırsın Bebeğini inşallah

Ay çok geçmiş olsun cnm.3,5 Yaşında kızım var hamileyken senin yaşadıklarını yaşadım.seni çok iyi Anlıyorum.ben de ıkınamazdım korkudan.saatlerce klozetin Üzerinde Öylece oturduğumu hatırlarım.hoş ben bir çare bulamamıştım zaten kısmaktan serum dışında birşey alamıyordum.umarım sen kurtulursun ve Sağlıcakla kucağına alırsın Bebeğini inşallah

Sağol canım, ağladım geçen bildiğin ne dertmiş Allahım kimseye vermesin :mad:

Back
X