Mrb hanımlar, dikey süpürge almayı düşünüyorum ama karar veremedim, biliyorum bu şans meselesi diyenleriniz olacak ama ben yinede önerilerinizi istiyorum ve şöyle bir takıntım var üçgen uçlu süpürge kullanmayı hiç sevmiyorum. Araştırdığım kadarıyla kablolu ve normal uçlu olarak elektrolux energica 1600w bi süpürge buldum sizce nasıldır kullanan var mı?
Üçgen başlık sıkıntınız olmasaydı Fakir Darly derdim size.hem hafif,hem pratik,çekimi iyi.
Bende rowenta cylonic 1600 var,ama süpürge çok agir.ağırlıktan süpürge başlığı ve süpürgenin birleşim yeri kırılmıştı,içte görünmüyordu.servis 40 tl istedi.
Bundan önce fantomun en basit modelini kullandım.(hani su çöp toplama yeri tutma sapının yaninda olan) onunda boşalma mandaki kırılmıştı,yaptırmak yerine köye götürdüm,bantlı bantlı hala çalışıyor.
Üçgen başlık sıkıntınız olmasaydı Fakir Darly derdim size.hem hafif,hem pratik,çekimi iyi.
Bende rowenta cylonic 1600 var,ama süpürge çok agir.ağırlıktan süpürge başlığı ve süpürgenin birleşim yeri kırılmıştı,içte görünmüyordu.servis 40 tl istedi.
Bundan önce fantomun en basit modelini kullandım.(hani su çöp toplama yeri tutma sapının yaninda olan) onunda boşalma mandaki kırılmıştı,yaptırmak yerine köye götürdüm,bantlı bantlı hala çalışıyor.
Fakir darky i kayınvalidem kullanıyor hatta hediye olarak ben aldım ona çok iyi bir süpürge diye ilk başta öyleydi de sonra filtre temizlenip tekrar takıldığında hiç bir şekilde eskisi gibi olmadı çekim gücü azaldı resmn süpürgenin, dün bende yine araştırma yaparken fakir starky i gördüm fakir yetkili elemanı vardı bütün sorularımı sordun bayana fakir darky den emiş gücünün daha iyi olduğunu söyledi ve tek farkı starky de hepa filtre var kendim açıp gördüm ayrıca filtre kesesi de yıkanabiliyormuş onu almaya karar verdim şimdilik bir değişiklik olmazsa, hatta darky i de sordum hemen servise gönderin yenisini gönderirler dedi bayan bana fakir kullanıcıya çok kolaylık sunuyor dedi ona da hepa filtre takılabiliyormuş kayınvalidem için de bir hepa filtre alacağım hatta inş düzelir süpürge
Burda okudugum yorumlarla fakir darky almaya karar verdim. Bugun denix e almaya gittim. Ama ordaki çalışan blue house almaya ikna etti beni. Fakir le blue house ayni firmanin markalariymis. Ikisini birden calistirdik blue houseun cekim gücü biraz daha fazlaydi ve boyu uzayabiliyordu. Sapi da metaldi. Cok kararsiz kaldim ama blue house aldim. Kullanan var mi varsa memnun mu? Hic kullanmazsam 1 hafta icinde degistirme hakkim varmis. Sizce illa ki fakir mi almaliyim? Görüslerinizi bekliyorum bayanlar
Burda okudugum yorumlarla fakir darky almaya karar verdim. Bugun denix e almaya gittim. Ama ordaki çalışan blue house almaya ikna etti beni. Fakir le blue house ayni firmanin markalariymis. Ikisini birden calistirdik blue houseun cekim gücü biraz daha fazlaydi ve boyu uzayabiliyordu. Sapi da metaldi. Cok kararsiz kaldim ama blue house aldim. Kullanan var mi varsa memnun mu? Hic kullanmazsam 1 hafta icinde degistirme hakkim varmis. Sizce illa ki fakir mi almaliyim? Görüslerinizi bekliyorum bayanlar
Ben fakir darky kullandım. Fiyatına göre iyiydi ama çabuk bozulup duruyordu. Şimdi elektrolüx dikey lityum bataryalı olan kullanıyorum. Kablo derdide yok. Fakir vs. lere kıyasla daha iyi çekiyor. 200 m2 evi süpürüyor şarj öyle bitiyor. Çalışan olunca kabloluyu açmaya üşeniyordum. Şimdi mutfağı süpüreyim derken kendimi bütün evi süpürmüş bitirmiş buluyorum