Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kablolu dikey süpürgeyi aldınız mı?Anneme kablolu dikey süpürge bakıyorum hanımlar, önerilere açığım.
Evet fakir rody aldimKablolu dikey süpürgeyi aldınız mı?
Güle güle kullanın. İstediğiniz uyumlu her hangi bir uç alıp kullanabilirsiniz.Evet fakir rody aldim
Emis gucu iyi ama supurgenin ucu koseli oldugu icin her yere rahat girmiyor
Tesekkurler siz de mi almayi dusunuyorsunuz?Güle güle kullanın. İstediğiniz uyumlu her hangi bir uç alıp kullanabilirsiniz.
Şu an düşünmüyorum ama aklımın bir köşesinde ilerde kaliteli bir kablolu dikey süpürge almak var.Tesekkurler siz de mi almayi dusunuyorsunuz?
Ucu söküp takılabiliyor mu yoksa sabit mi?Evet fakir rody aldim
Emis gucu iyi ama supurgenin ucu koseli oldugu icin her yere rahat girmiyor
Sökülüyor sanirim. Anneme almistim da tam emin olamadim.Ucu söküp takılabiliyor mu yoksa sabit mi?
Eğer emiş gücü iyiyse sökülmesede önemli değil. Şarjlı süpürgenin en yüksek emiş gücünde çalışırken şarjının çok çabuk bittiği söyleniyor.Sökülüyor sanirim. Anneme almistim da tam emin olamadim.
Imkaniniz varsa sarjli dikey supurge oneririm
Ben kendim ssrjli kullaniyorum tum evi sulurebiliyorim bir sarjla. Gercekten cok rahat kullanmasi da.Eğer emiş gücü iyiyse sökülmesede önemli değil. Şarjlı süpürgenin en yüksek emiş gücünde çalışırken şarjının çok çabuk bittiği söyleniyor.
Hangi marka şarjlı süpürge kullanıyorsunuz? Şarjı ne kadar gidiyor?Ben kendim ssrjli kullaniyorum tum evi sulurebiliyorim bir sarjla. Gercekten cok rahat kullanmasi da.
Philips kullaniyorum. 1 saat falan gidiyor. Tum odalara yetiyor. Heryeri once toplayip sonra tek seferde supuruyorum. Belki oda oda supurulurse daha cok giderHangi marka şarjlı süpürge kullanıyorsunuz? Şarjı ne kadar gidiyor?
Güle güle kullanın. En yüksek emiş gücünde mi bir saat gidiyor?Philips kullaniyorum. 1 saat falan gidiyor. Tum odalara yetiyor. Heryeri once toplayip sonra tek seferde supuruyorum. Belki oda oda supurulurse daha cok gider
Evet genelde en yuksekte calisturitmyorum. Allah gonlunuze gore versinGüle güle kullanın. En yüksek emiş gücünde mi bir saat gidiyor?
Sağolun.Robot süpürge kullanıyor musunuz?Evet genelde en yuksekte calisturitmyorum. Allah gonlunuze gore versin![]()
Evet robot da kullanıyorumSağolun.Robot süpürge kullanıyor musunuz?
Memnun musunuz? Hangi marka kullanıyorsunuz? Haritalama sisteminden bahsediyorlar birde halının üzerinde düzgün çalışmadığından bahsediyorlar.Evet robot da kullanıyorum