Kabullenemiyorum yardım edin ne olur:((

sudemm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
458
5
96
40
İstanbul
12 haftalık olması gereken bebeğimi 10 haftalık olduğu ve kalbinin atmadığı söylendi bugün kartal acilede kanamam oldu azcık korktum ve ölmüşş:(Bugün yaşadım bunları yarın alacaklar benden şuan karnımda ölü meleğimi kalbim dayanmıyor neden Allah ım 14,5 aylık çok şükür oğlum var ama bu bebeğe çok alıışıp eşimle çok heveslenmiştik Herkes şaşkın ailem karşıydı olan oldu Allah ım yardım et ben çok kötüyüm tekrar atsın kalbi olmaz mı:((

Allah sabır versin çok zor birşey ama kabullenmekten başka çare yok malesef...burada öyle farklı hikayeler var ki oku sende paylaş biz paylaşıyoruz ve bi nebze olsun kendimizi rahatlatıyoruz..... hikayeler farklı ama herkesin acısı benzer.. herkes meleğine üzülüyor ağlıyor... ben 26 haftalık kaybettim suyum geldi bebek canlı ama suyu yok doğması gerekiyor... 4 gün yaşadı meleğim dayanamadı.....dua et bol bol zaman herşeye çare diğer yavrunla teselli bul üzülme demek saçma ama inan zamanla azalıyor.. geçmiyor ama azalıyor....Rabbim yardımcın olsun herşeyde bi hayır vardır de kendini rahatlatmaya çalış...

Bende 7,5 haftalık bebeğimi kalbi
atmıyor diye kürtajla aldırmak zorunda kaldım
daha alışmış değilim bu duruma yaşasaydı kuzum
12 haftalık olacaktı annecim :43: ben çok dualar ettim
kalbi atsın diye sabaha kadar uyumadım dua ettim
ama yok olmadı Rabbim herşeyin hayırlısını bilir bunlarda da
vardır bi hayır Rabbim tekrardan biirer melek nasip eder bizim gibi
içi acıyan annelere Rabbim yardımcın olsun canım
:nazar:

Sağolun kızlar YARADAN ŞERRİ HAYIR EYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER vardır bi bildiği Allah beterinden korusun inşallah ne bana ne başkasına bu acıyı yaşatmaz bi daha çok zordu hayallaerim 5-6 ay sonraya inşallah Allahım beni laik görür tekrardan bebeğim olur

çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor kendimden biliyorum Allahım hayırlısını versin isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..

canım çok geçmiş olsun bende ocakta 8+4 günlük sandığım bebeğimi sadece belim ağrıyor diye gittiğimde 7+4 günlükken öldüğünü farkkettim ve ertesi gün kürtaj oldum bende çok zor günler yaşıyordum ki arkasından bir de mol gebelik geçirdiğimi öğrendim...

hcg düşmesi gerekiyorr dediler tümor riski var dediler düşmezse kemoterapi alıcaksın dediler neler neler yaşadım düşündüm evden dışarı çıkmadım 1yıl çocuk yok yoksa kanın yükselirse seni öldürebilir dedilerr

yani çok zor günler yaşadım ve ben dört arkadaşım görümcemle beraber hamile kalmıştımmm onlar bana cinsiyet haberleri verirken ben neler yaşıyordum...

bir çocuğum olmasına ragmen giden bebeğimin acısını 50 yaşımada gelse atlatamam...

ben çok araştırdımmm rabbime çok sğındım veee 5+5 şuan hamileyimm rabbm bana bağışlar inşallah bunu...

yani sende üzülme beterin beteri var ben normal düşük olsun diye çok isterdimm....

herşey allahtan onun yiyeceği ekmek olsaydı yaşardı zatennn...

rabbim verdiği herşeye boynumuz kıllandan ince verende o alan o dua et sadaka verr kuran oku bunlar senin acını benim olki hafifleticektirr...

Çok teşekkürler umutluyum pataloji bi açıklasın bişey derse tabii kontrolerim bitsin sürem dolsun gene denicem Allah isteyen herkese sağlıkla versin ben çok istiyorum

Back
X