KABULLENEMİYORUM

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
hergun yanıbasımda olup herseyımı paylastıgım ,yanında aglayıp guldugum,tanıdıgımı sandıgım, dost gordugum ınsanların aslında nasıl sınsı,nasıl cıkarcı, nasıl ıkıyuzlu ınsanlar oldugunu bu kadar gec anladıgım ıcın kabullenemıyorum...hergun kızıyorum kendıme neden sevgımı haketmeyen ınsanlara bu kadar deger verdım dıye....
çok doluyum...
kımseye guvenemıyorum artık...
sızlerın de oldu mu gercek yuzunu cok gec gordugunuz dost yuzlu dusmanlarınız?

hergun yanıbasımda olup herseyımı paylastıgım ,yanında aglayıp guldugum,tanıdıgımı sandıgım, dost gordugum ınsanların aslında nasıl sınsı,nasıl cıkarcı, nasıl ıkıyuzlu ınsanlar oldugunu bu kadar gec anladıgım ıcın kabullenemıyorum...hergun kızıyorum kendıme neden sevgımı haketmeyen ınsanlara bu kadar deger verdım dıye....
çok doluyum...
Dost bir tane olur. Oyüzden olmadı.

Genelde erken gördüm gerçek yüzlerini insanların.
Kimse uzun süre rol yapamaz ama siz biraz gözünüz kapalı gezmişiniz anlaşılan.
İnsan sırtındaki yaralardan öğreniyo hayatı.
Bişey kaybetmediniz yani, kazançlısınız hatta.

Kimin olmamıştır ki?
İlla ki dost kazığının tadına bakar insan.Hele ki benim yaş grubumda daha yaygın.
Bunu farkedince kimseyle gönül bağı kurmamaya başladım.Evet sevdiğim arkadaşlarım var ama bana kazık attığında canımı yakmasına fırsat verecek kadar bağlanmadım.
İstediğiniz kadar dikkatli olun olacağı engelleyemezdiniz.Oldu ve bitti deyip yolunuza bakın.Hayatınızdan gereksizlik çıktığı için sevinin

çok doluyum...
valla aynen öyle
sana şöyle diyim
bir tanıdığım vardı 60 yaşında bir adam
dost gibi davranırdı
onun bile ne kadar sinsi fesat olduğunu gördüm ben dünyada
en küçük örnek vereyim sana
geçen gün bir resmime sen bu değilsin senin yüzün kırışık bilmem ne falan demeye başladı
şok oldum
hani insan yaş aldıkça kemale erer öyle düşünürüz ya
yok öyle bir şey
anladım ki istisnalar hariç tabiki ama insanoğlu her dem fesat
dikkat etmek lazım

çok doluyum...

Olmaz mi hic...

Adi kumastan cok elbise yaptim ben.

Simdi hepsi yer bezi.

Takma bosver. Daha iyi insanlarla karsilasirsin umarim.

Genelde erken gördüm gerçek yüzlerini insanların.
Kimse uzun süre rol yapamaz ama siz biraz gözünüz kapalı gezmişiniz anlaşılan.
İnsan sırtındaki yaralardan öğreniyo hayatı.
Bişey kaybetmediniz yani, kazançlısınız hatta.

Kimin olmamıştır ki?
İlla ki dost kazığının tadına bakar insan.Hele ki benim yaş grubumda daha yaygın.
Bunu farkedince kimseyle gönül bağı kurmamaya başladım.Evet sevdiğim arkadaşlarım var ama bana kazık attığında canımı yakmasına fırsat verecek kadar bağlanmadım.
İstediğiniz kadar dikkatli olun olacağı engelleyemezdiniz.Oldu ve bitti deyip yolunuza bakın.Hayatınızdan gereksizlik çıktığı için sevinin

zoruma gıdıyor benım..konu 1 degıl bın tane..ben hep onun hatalarını davranıslarını ıcıme atmısım gormezden gelmısım..
mesela
bu dost dedıgım kısıye karsı bır arkadasım bı davranısta bulunmuştu ve bana bu kısı nıye boyle davranıyor bana gıcık mı oluyor vs vs dedı. ben o arkadasa karsı bu dostu savundum rest cektım..o kısıye mesafe koydum bır daha gorusmedım.
ama o naptı?? gıttı o kısıyle yavas yavas kanka oldu sabah aksam aylardır ayrılmıyorlar.karsıma aldım dedım ben senı artık tanıyamıyorum madem boyle yapacaktın o zaman nıye benı doldurdun.. kıza bosuna rest cekmısım.. aptallıgıma yanıyorum..

çok doluyum...

Aramiza hosgeldin o halde :) benim de artık tek dostum annem ve kızkardeşim. Bir başkasını asla beni sırtımdan vuracak kadar yanıma yaklaştırmam!

valla aynen öyle
sana şöyle diyim
bir tanıdığım vardı 60 yaşında bir adam
dost gibi davranırdı
onun bile ne kadar sinsi fesat olduğunu gördüm ben dünyada
en küçük örnek vereyim sana
geçen gün bir resmime sen bu değilsin senin yüzün kırışık bilmem ne falan demeye başladı
şok oldum
hani insan yaş aldıkça kemale erer öyle düşünürüz ya
yok öyle bir şey
anladım ki istisnalar hariç tabiki ama insanoğlu her dem fesat
dikkat etmek lazım
yok artık daha neler.. yas farketmıyormus ıste akıl yasta degıl bastadır dıye bosuna dememısler.

Olmaz mi hic...

Adi kumastan cok elbise yaptim ben.

Simdi hepsi yer bezi.

Takma bosver. Daha iyi insanlarla karsilasirsin umarim.
ınsallah..hep bu kez son.bu kez gercek dostu buldum dıyorum..sonu fıyasko...
normal bır arkadaslık olsa neyse ama boyle herseyını paylastıgın bırı olunca ınsan ıster ıstemez kabul edemıyor.

Koynuma aldığım, kendisini çocuklarıma baba diye seçtiğim adam sayılır mı?
:)
Onu bonuslu sayiyoruz :)
aynen ekstra bonuslu hem de:)
Aramiza hosgeldin o halde :) benim de artık tek dostum annem ve kızkardeşim. Bir başkasını asla beni sırtımdan vuracak kadar yanıma yaklaştırmam!
hosbuldum:KK70: aynen ben de oyle dusunuyorum.annem ne zaman bana kızım bak sundan uzak dur dedıyse anne nıye oyle dıyorsun derdım.
gercekten de hepsı annemın dedıgı gıbı cıktı

Bende de bir tane var ama kurtulamıyorum. Benden başka kimse onunla konuşmuyor bu yüzden acıyorum sanırım. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Arkamdan yapmadığı şey kalmamış. Zaten 41 yaşında ve hiç utanmadan yüzüne bakarak o kadar aptalca yalanlar söyler ki çocuk bile yalan olduğunu anlar. Kaç kez konuşmak istemedim uzaklaştım. Bırakmıyor peşimi. Aramalar mesaj yazmalar.Yemin ederim erkek olsam o kadar yapar. Bana hep anlatırdı arkadaşlarıma hep iyilik yaptım beni bıraktılar falan diye. Kendi hakkediyormuş artık eminim. Herkesin yüzüne güler arkadan kuyusunu kazar. Açıköğretim mezunu kendisi fakat yurtdışında yaşadığı için burada dil derslerine girebiliyor bir kurs yerinde. Yanımızda kayıt görevlisi olarak çalışan açıköğretim mezunu insanlara "sekreter parçası" vs. diye hitap ediyor. Kimseyi aşağılama falan diye kaç kez tartıştım ve bir gün sinirlendim sen de açıköğretim mezunusun dedim.Bir hafta konuşmadı fakat sonra yine geldi sarıldı ve beni bırakma dedi. Ağlayınca barışmak zorunda kaldım. Artık alıştım ne yapayım :)

İnsan öz annesinden hayatının kazığını yer mi? Ben yedim. Haline şükret bence.
Sizin konunuzu okudum .İnşallah Allah çocuğunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder.Mükemmel bir anne olacağınıza eminim.

Bende de bir tane var ama kurtulamıyorum. Benden başka kimse onunla konuşmuyor bu yüzden acıyorum sanırım. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Arkamdan yapmadığı şey kalmamış. Zaten 41 yaşında ve hiç utanmadan yüzüne bakarak o kadar aptalca yalanlar söyler ki çocuk bile yalan olduğunu anlar. Kaç kez konuşmak istemedim uzaklaştım. Bırakmıyor peşimi. Aramalar mesaj yazmalar.Yemin ederim erkek olsam o kadar yapar. Bana hep anlatırdı arkadaşlarıma hep iyilik yaptım beni bıraktılar falan diye. Kendi hakkediyormuş artık eminim. Herkesin yüzüne güler arkadan kuyusunu kazar. Açıköğretim mezunu kendisi fakat yurtdışında yaşadığı için burada dil derslerine girebiliyor bir kurs yerinde. Yanımızda kayıt görevlisi olarak çalışan açıköğretim mezunu insanlara "sekreter parçası" vs. diye hitap ediyor. Kimseyi aşağılama falan diye kaç kez tartıştım ve bir gün sinirlendim sen de açıköğretim mezunusun dedim.Bir hafta konuşmadı fakat sonra yine geldi sarıldı ve beni bırakma dedi. Ağlayınca barışmak zorunda kaldım. Artık alıştım ne yapayım :)
sankı bızı anlattınız o kadar benzer kı durumlar..

Son düzenleme: