KABULLENEMİYORUM

hergun yanıbasımda olup herseyımı paylastıgım ,yanında aglayıp guldugum,tanıdıgımı sandıgım, dost gordugum ınsanların aslında nasıl sınsı,nasıl cıkarcı, nasıl ıkıyuzlu ınsanlar oldugunu bu kadar gec anladıgım ıcın kabullenemıyorum...hergun kızıyorum kendıme neden sevgımı haketmeyen ınsanlara bu kadar deger verdım dıye....
çok doluyum...
kımseye guvenemıyorum artık...
sızlerın de oldu mu gercek yuzunu cok gec gordugunuz dost yuzlu dusmanlarınız?
Benim oldu..düşman değilde, o kadar değer verdiğim için üzüldüm.
Migren ağrılarım tuttu,diş köklerimin ağrısından duramadım.. On yıldan fazla hatırımız vardı oysaki
onlara en çok ihtiyacım olan zamanda yapayalnız kaldım. Nişanlandım,çok sıkıntılı bi dönem yaşadım. Onlar beni yalnız bıraktı.
Şimdi onlar görüşmek istiyolar,geçmişi unutalım,bizim bizden başka kimimiz var diyolar..
Ama artık içimden gelmiyo

Benim oldu..düşman değilde, o kadar değer verdiğim için üzüldüm.
Migren ağrılarım tuttu,diş köklerimin ağrısından duramadım.. On yıldan fazla hatırımız vardı oysaki
onlara en çok ihtiyacım olan zamanda yapayalnız kaldım. Nişanlandım,çok sıkıntılı bi dönem yaşadım. Onlar beni yalnız bıraktı.
Şimdi onlar görüşmek istiyolar,geçmişi unutalım,bizim bizden başka kimimiz var diyolar..
Ama artık içimden gelmiyo
ınsanın içi acıyor çünkü içi..
yahu suna verecegım onca degerı de zamanı da baska seylere harcasaydım daha faydalı olurdu belkı.
onca vakıtten sonra elımıze gecen koskoca bır hiç....

burda yazan herkese cok tesekkur ederım ıkı haftadır kendımı cok ıyı hıssedıyorum ve kabullenmeye basladım kafam daha rahat umursamamayı ogrendım..

Beni anlatmışsın resmen. Birde yan masamda oturuyor. Defalarca özür diledi ama olmaz ki artık eskisi gibi. Hata on kere yapılınca hata olmaktan çıkıyor artık.Sabrettiysek düzelir diye umut ettiysek Şans verdiysek suç bizdemi?Benden Uzak Allah yakın olsun.

Beni anlatmışsın resmen. Birde yan masamda oturuyor. Defalarca özür diledi ama olmaz ki artık eskisi gibi. Hata on kere yapılınca hata olmaktan çıkıyor artık.Sabrettiysek düzelir diye umut ettiysek Şans verdiysek suç bizdemi?Benden Uzak Allah yakın olsun.
ben de artık aynı seylerı soyluyorum o kadar sans verdıysem aptallıgımdan degıl ıyınıyetımdendı ama artık ıyınıyetımde suıstımal edıldıgı ıcın kımseye eyvallahım yok...
ahh o kadar cok sey var kı aslında..burda yazıp yenı yenı kabuk tutan yarayı acmak ıstemıyorum...

• Beğen
Reactions: gve
ben de artık aynı seylerı soyluyorum o kadar sans verdıysem aptallıgımdan degıl ıyınıyetımdendı ama artık ıyınıyetımde suıstımal edıldıgı ıcın kımseye eyvallahım yok...
ahh o kadar cok sey var kı aslında..burda yazıp yenı yenı kabuk tutan yarayı acmak ıstemıyorum...
Yokmuş gibi davran bak nasıl uyuz oluyor kuduruyor. Kimse yüzüne bakmıyor Herkes benim etrafımda sadece uzaktan izliyor yüzsüz çağırmadığımız halde masamıza oturuyor.Yüzsüz işte.

Bencede olmayan cok nadirdir bazi insanlar menfaat icin melek dost olurlar cikar bitti mi seytan yuzleri cikar ortaya ama sevin ne kadar onden gordun yuzunu fayda artik zarar veremz sana

Yokmuş gibi davran bak nasıl uyuz oluyor kuduruyor. Kimse yüzüne bakmıyor Herkes benim etrafımda sadece uzaktan izliyor yüzsüz çağırmadığımız halde masamıza oturuyor.Yüzsüz işte.
yokmus gıbı davranıyorum konusmuyorum yuzune de bakmıyorum ama senle tek farkımız şu: ben herseyı uzaktan ızlıyorum kendımı gerı cektım kımseye de demedım bu soyle yaptı boyle dedı dıye..mıllet kendısı gorsun tanısın... herkesı pesıne takmıs havasını atıyor..atsın bakalım:)

Bencede olmayan cok nadirdir bazi insanlar menfaat icin melek dost olurlar cikar bitti mi seytan yuzleri cikar ortaya ama sevin ne kadar onden gordun yuzunu fayda artik zarar veremz sana
cok da erken sayılmaz ya 2 yıldan sonra anladım bu yonden pısmanım nasıl anlamadım dıye ama gec oldu guc olmadı ne dıyeyım.

Yok ben kimseye bişey anlatmadım.Taraf olmasınlar diye. Tam aksine o geldi benim arkadaşlarıma anlattı benimle küstü diye.Onlarda benim haklı olduğumu sölemişler :D

yokmus gıbı davranıyorum konusmuyorum yuzune de bakmıyorum ama senle tek farkımız şu: ben herseyı uzaktan ızlıyorum kendımı gerı cektım kımseye de demedım bu soyle yaptı boyle dedı dıye..mıllet kendısı gorsun tanısın... herkesı pesıne takmıs havasını atıyor..atsın bakalım:)
Aynısı yapmışız valla :d

Herkesn gözünden de gönlünden de düşeni vardır..
Karpuzun iyisini kötüsünü dışından pek anlayamıyoruz malesef :işsiz:

Yok ben kimseye bişey anlatmadım.Taraf olmasınlar diye. Tam aksine o geldi benim arkadaşlarıma anlattı benimle küstü diye.Onlarda benim haklı olduğumu sölemişler :KK70:
bana kımse gelıp sormadı cunku dedıgım gıbı kımseye bısey anlatmadım o anlattıgı kısılerı de bana karsı doldurmus gıbı gorunuyor:)

Herkesn gözünden de gönlünden de düşeni vardır..
Karpuzun iyisini kötüsünü dışından pek anlayamıyoruz malesef :işsiz:
ahh keske secebılseydık:)