Kaburgalarim batiyor lutfen yardim

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar 26 haftalik hamileyim sol kaburgam da ve iki kaburgamin arasi gogsun hemen altinda inanilmaz bir agri var oyleki sirtima bile vuruyor dik duruyorum olmuyor kambur duruyorm olmuyor uzaniorm olmuyor nolur bu durumu yasayan ve onerisi olan goruslerini yazsin oluyorum agrisindan

Bebeğin kafası yukarda olduğu için öyle oluyor. 32 haftadan sonra doğum pozisyonu alınca geçiyor

arkadaslar 26 haftalik hamileyim sol kaburgam da ve iki kaburgamin arasi gogsun hemen altinda inanilmaz bir agri var oyleki sirtima bile vuruyor dik duruyorum olmuyor kambur duruyorm olmuyor uzaniorm olmuyor nolur bu durumu yasayan ve onerisi olan goruslerini yazsin oluyorum agrisindan

Kaburga degil cnm gögús kafesi oluyo öyle düz oturuken falan arkana yaslanip yada uzanmayi dene 2 hamileligmdde cok yasadim bebegn hareketlerinden yer degstrmesinden kaynakli bi durum

Ayy cok iyi bilirim o aciyi tum hamileligim o kaburga batmasiyla gecti sanki bicak saplaniyo gibi..tam gogusun altinda genelde sol tarafta olur ve uzgunum ki karnin buyudukce agri ve baski artiyor
Taysiyem calismiyorsan o agri oturmakla artiyo ben masabasi calisiyodum ve o agri oturdukca bastiriyodu eger yatma imkaanin varsa yat ama cok arastirdim kesin cozumu yok hayirlisiyla dogum yapinca kurtulursun anca

Ay bu analarin cektigi nedir boyle Allah yardimciniz olsun, okumustum bebek buyudukce bu tur agrilar normalmis :S

Ben de yaşadım. Hamilelik işte. Yapacak birşey yok. Bir de totoyu dayıyorlar sağa sola.. Oyyy.:KK46:

Bende iki hamileligimdede cektim ayni aciyi simdi sizi okuyunca tekrar o agriyi hissetdim :KK43: derin nefes alamiyordum..rabbim yardimciniz olsun cok zor günler ama inşallah gecicek ılık duş iyi geliyordu:anneadayı:

Ayy hamile oldugum donem geldi aklima.hamilelik de ayri guzeldi .canim benim de oldu ama hamilelik bitene kadar azcik dişini sıkman lazim.ama dedigim gibi hamileligin sıkıntıları bile guzelmis:)tabi digduktan sonraki kismi ayri:)Allah anali babali buyutsun bebisinizi.simdiden tebrikler:)

15 haftalik hamileyim. Tarif ettiginiz ayni yerde benim de agrim var. Nefes alirken ve ozellikle oksururken hapsururken cok fazla agri oluyor. Bunun icin doktora gidecektim. Acaba hamilelikle ilgili birsey mi?

Canım biraz sabredeceksin ...Bebeğin baskı yapması gayet doğal, 2hamileliğimde de yaşadım bunu 7 .ayına doğru biraz rahatlarsın bebeğin kanala doğru ilerlemesi ile..
Allah ım kurtarsın, sağlıkla kabul ne işine...

Bebeğin kafası oradadır ben 25-38. Hafata boyunca Oraya kafası sıkışmış bi Bebek'le hamilelik geçirdim bilirdim acısını inşallah benimkine benzemez

Back
X