Gebeliğe Hazırlık Kabus ve karabasan yüzünden mi hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavin47

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
49
18
8
27
Eşimle herhangi bir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamadım dört ay önce aşılama yaptım oda tutmadı aşılamadan sonraki ayy kendiliğinden hamile kaldım ama beta değerim yükselmedi 7 haftalık düşük yaptım doktorlar hiçbir sorun yok oşur diyor ama hala olmadı sürekli kabus görüyorum bende eşimde cinler kovalıyor bizi rüyada bide sürekli yılan görüyorum rüyamda beni soktuğunu falan. Bu korku için muska yaptım imam dedi bu gördüğün rüyalardan dolayı cocuğun olmuyor böyle düşünen varmı başka acaba gerçekten bu yüzden mi olmuyor

Tabii ki hayır, hangi zamanda yaşıyoruz lütfen inanmayın böyle şeylere. Tıpta her şey mümkün gidin tüp bebek deneyin bide, ve her şeye rağmen olmuyorsa da vardır Allahın bi bildiği.

Ruya gormeniz psikolojik cok fazla kafaya taktığınız ve stres yaptığinız icin o ruyaları goruyorsunuz.

Cinle hocayla muskayla uğrasmayın. inancınıniz varsa ve Kur'an okumayı biliyorsanız icinizi rahatlatmak için Kur'an okuyun.

Bu konuyu düsünmemek kafanızı dağitmak icin kendinize mesgaleler bulun. yuruyuş yapın sağlıklı beslenin. Doktorunuz sorun yok diyorsa kendinizi ve kafanizı rahatlattiğınız zaman gebe kalma olasılığınız yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…