• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabuslar

Bende hep kabus görürüm adetim gelmek üzere dünde gördüm mesela. Adet süresincede kabus görürüm bunun bir sebebi varmıdır ki bende çok merak ettim.

Ben hormon değişikliğine bağlıyorum..ama açıkcası tam bilmiyorum oyüzden sorma gereksinimi hissettim

Ben de yasiyorum bazen, ailemden birini olmus goruyorum her ay. Cok moralim bozuluyor. Ruyamda icim cikana kadar agliyorum, uyandigimda cigerlerim aciyor. Genelde stresliyken oluyor ama bende.

hımmm sizinki de kötüymüş..
insan rüyaları öyle gerçekmiş gibi yaşıyor ki sizi çok iyi anlıyorum...

Bende benzer bi olay yaşıyorum ama ne yaşadığımı yazmayayım çünkü hem inanmazsınız hem deli zannedersiniz :) :) Benim tek sığındığım Allah adet olduğum zamanlarda daha çok dua ediyorum ve atlatıyorum çok şükür uzun zamandırda yaşamıyorum bu tarz şeyler.

Bende benzer bi olay yaşıyorum ama ne yaşadığımı yazmayayım çünkü hem inanmazsınız hem deli zannedersiniz :) :) Benim tek sığındığım Allah adet olduğum zamanlarda daha çok dua ediyorum ve atlatıyorum çok şükür uzun zamandırda yaşamıyorum bu tarz şeyler.

ben de her tür gerilim korku türü rüyalar gördüğüm için kimseye birşey demem
sadece tek olmadığımı bilmek güzel
maşallah diyeyim ozaman :nazar:

Back
X