• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabuslar...

Hope123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
110
58
13
Şu sıralar işsizim ve sabaha doğru 5-6 gibi uyuyorum. Öğlen 2-3 gibi kalkıyorum. Düzenim mahvoldu. Sürekli gerçekçi kabuslar görüyorum gün aşırı ... Sizde de oluyor mu? Birde 1,5 senedir içtiğim antidepresanları 2 ay önce birden ve tamamen kestim. Ondan olabilir mi? Ve tamamen geçmesi için napmalıyım?

Soru da cevabı da mesajında, hiçbir antidepresan bir anda başlanmadığı gibi bir anda da kafana göre bırakılmaz. Bırakılsa dahi azaltılarak bırakılır... Yan etkileri sıkıntı yaratıyor şimdi de...

Siz uzmandan yardim alin 1,5 sene az degil yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz hemen gidin

Hayatım boyunca hep balıketliydim. 70 kiloydum yıllardır. 10 kilo aldırdı, kabızlık yaptı haplar :(

Antidepresanlar birden bırakılmaz. Kabuslarınızın sebebi budur büyük ihtimal.

Hayatım boyunca hep balıketliydim. 70 kiloydum yıllardır. 10 kilo aldırdı, kabızlık yaptı haplar :KK43:
Doktorunuza sorun belki degistirir ya da bagirsaklar icin birsey verir yani vardir bir oluru ama birakmayin gidin ilerlemesin

Birde alakasız olacak ama eski açtığım konular silinmiş.. Yorumlar yok vs. Sadece bugünküler var. Site de sorun vardi ya herşey silinmiş olabilir mi ,?,

Birde alakasız olacak ama eski açtığım konular silinmiş.. Yorumlar yok vs. Sadece bugünküler var. Site de sorun vardi ya herşey silinmiş olabilir mi ,?,
Sitemizde yaşanan teknik sorun sebebiyle, tüm üyelerimizin konu ve yorumları maalesef silindi.

Şu sıralar işsizim ve sabaha doğru 5-6 gibi uyuyorum. Öğlen 2-3 gibi kalkıyorum. Düzenim mahvoldu. Sürekli gerçekçi kabuslar görüyorum gün aşırı ... Sizde de oluyor mu? Birde 1,5 senedir içtiğim antidepresanları 2 ay önce birden ve tamamen kestim. Ondan olabilir mi? Ve tamamen geçmesi için napmalıyım?
aynen olabilir o ilaclari kafana gore birakamazsin

Back
X