kabuslarım/artık uyumak ıstemıyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
sanırım bu sıtenın en dertlı üyesı benımdır.. bır ınsanın hıc mı 1günü sakın ve huzurlu gecmez..bu gıdısle fazla yasamam ben neyse derdıme gecıyorum ..=(

gecen kasım ayında eskı sevgılımın ölüm haberını aldım..trafık kazasından kaybettık onu ılk kac hafta yemeden ıcmeden kesıldım sonra sevdıgım ınsanın varlıgı ve yanımda olması benı tekrar ayaga kaldırdı hatta havaya ucurdu, ölen kisi ıcın yas tutmuyodum

o ölmeden önce saten bıtmıstı ılıskımız ben marioyu sevıyorum oda nısanlıydı.. neyse ama bız cok kötü ayrıldık..küfürler hakaretler havada ucustu..

son 1 haftadır her gece rüyama gırıyor..ama öyle böyle rüya degıl bu sankı gercek gıbı..

bazen gelıp sarılıyor ama böyle bogacak gıbı..cok özledım senı, sen benı özlemedın mı ..onumu düsünüyosun ama o senı düsünmüyor dıyor.. o benım gıbı senı sevemez ama bende artık sana gelemem ..yapa yalnız kaldın agla sımdı vıcdansız dıyor.. aglıyorum bende ama nasıl..gözyaslarım nasıl akıyor ellerım ıslanıyor ..hep aklımda kurdugu cümleler..hep sıtemkar..

karsımda dıkelıp gülüyor, aglıyor..mutsuzum dıyor ve ben delırıyorum..

alkol alıp dıreksyon basına gecmıstı..belkı bu yüzden acı cekıyor bılmıyorum benım ınandıgım bu ama benden ne ıstıyor..dualarımı eksık etmıyorum ondan.. ama özlem gıbı bır hıssımde yok..

:14: :14: onu özlemıyorum sadece huzurlu yatmasını dılıyorum.. acaba ben delırdım mı?

ben hala utanmadan marionun derındeyım..o yüzden mı kabuslar görüyorum..

onu unuttum dıye mı?unutmadım ama sadece özlemıyorum

sen marionun nazik olduğunu söylemiştin, o hakaret etmedi herhalde
ayrıca üzülme artık, o senin için hayırlı görünmüyordu
hakkında hayırlısı olsun inşallah
kendi kültüründen inancından birini sevince aklına gelmez

Kafanıza çok taktıysanız rüyanıza girmesi bu yüzden olabilir, dua edin, etkisi geçince unutursunuz.. Allah Rahmet Eylesin..

Saten değil zaten :34:

Çok düşünüyorsan ondan görüyorsundur.
Uykuya geçmeden evvel dua et.
Buarada mario işi noldu.Barıştınız mı ? :31:

Saten değil zaten :34:

Çok düşünüyorsan ondan görüyorsundur.
Uykuya geçmeden evvel dua et.
Buarada mario işi noldu.Barıştınız mı ? :31:

ya kusura bakma, dogru düzgün yazmaya özen gösterıyorum ama arada hatalar karısıyor..

aynı yerde calısıyoruz bız mario ile ve sankı hıc bırsey yasamadık gıbı davranıyoruz..cünkü benden zaman ıstedı bende verdım..bakalım ne kadar sürecek bu sessızlık..yada fırtına öncesı sessızlık mı desem .. böyle devam ederse patlıcam sanırım ..sevıyorum hüleyn dıye

her gece dua okuyun onun için. bu sizi de rahatlatır...
1 hafta boyunca kabusların sürmesi, sizi psikolojik olarak birşeylerin rahatsız ettiğini düşündürdü bana. bilinçaltında neler olduğunu tam bilmeniz mümkün değil. bence bir uzmandan yardım alın, geceleri rahat rahat uyuyun.
bu tür rüyaların altında psikolojik etkenler daha fazla oluyor, iyi bir uzman sayesinde atlatırsınız bu sorunu... kendi kendinize aşmayı beklemeyin.

Son düzenleme:
ya kusura bakma, dogru düzgün yazmaya özen gösterıyorum ama arada hatalar karısıyor..

aynı yerde calısıyoruz bız mario ile ve sankı hıc bırsey yasamadık gıbı davranıyoruz..cünkü benden zaman ıstedı bende verdım..bakalım ne kadar sürecek bu sessızlık..yada fırtına öncesı sessızlık mı desem .. böyle devam ederse patlıcam sanırım ..sevıyorum hüleyn dıye

Ya üstünden baya geçti ama neyin zamanı ki daha :26:
Konuşmaya çalışsan :4:
Ailenle arandaki buzlar eridi mi peki?
Mario konusunda hala katılar mı ? :26:
Ne marioymuş arkadaş :27:
At arabaya kaçır :27:

Ya üstünden baya geçti ama neyin zamanı ki daha :26:
Konuşmaya çalışsan :4:
Ailenle arandaki buzlar eridi mi peki?
Mario konusunda hala katılar mı ? :26:
Ne marioymuş arkadaş :27:
At arabaya kaçır :27:

ya aılem ıcın mario bıttı gıttı yanı sözü bıle edılmıyor..o yüzden aram bıraz düzeldı cünkü bende agzımı acmıyorum bu konuda..

he ya ne adammıs erıttı benı..baska ıs bakıyorumda cok zor ya dogru düzgün ıs yok..ama böylede unutmam cok zor..farklı departmanlar ama aynı yerdeyız sonucta..hergün görüyorum uzaktan, yakında, 5 sanıye, 5dkk yanı öyle yada böyle görüyorum ve dagılıyorum neyse..

dua edıyorum ben rahmetlı ıcın ama ne bılym onunla ılgılı seyler düsünmek ıstemıyorum mesala suankı halını..

off cok kötü ya..ölüm bır gercek ..ve cok zoooorrrrr ölümü kabullenmek

Belki bilinçsiz şekilde cok takiyorsun yada, kötü ayrıldığınız için, kendini suçladığın icinde olabilir.

sanırım bu sıtenın en dertlı üyesı benımdır.. bır ınsanın hıc mı 1günü sakın ve huzurlu gecmez..bu gıdısle fazla yasamam ben neyse derdıme gecıyorum ..=(

gecen kasım ayında eskı sevgılımın ölüm haberını aldım..trafık kazasından kaybettık onu ılk kac hafta yemeden ıcmeden kesıldım sonra sevdıgım ınsanın varlıgı ve yanımda olması benı tekrar ayaga kaldırdı hatta havaya ucurdu, ölen kisi ıcın yas tutmuyodum

o ölmeden önce saten bıtmıstı ılıskımız ben marioyu sevıyorum oda nısanlıydı.. neyse ama bız cok kötü ayrıldık..küfürler hakaretler havada ucustu..

son 1 haftadır her gece rüyama gırıyor..ama öyle böyle rüya degıl bu sankı gercek gıbı..

bazen gelıp sarılıyor ama böyle bogacak gıbı..cok özledım senı, sen benı özlemedın mı ..onumu düsünüyosun ama o senı düsünmüyor dıyor.. o benım gıbı senı sevemez ama bende artık sana gelemem ..yapa yalnız kaldın agla sımdı vıcdansız dıyor.. aglıyorum bende ama nasıl..gözyaslarım nasıl akıyor ellerım ıslanıyor ..hep aklımda kurdugu cümleler..hep sıtemkar..

karsımda dıkelıp gülüyor, aglıyor..mutsuzum dıyor ve ben delırıyorum..

alkol alıp dıreksyon basına gecmıstı..belkı bu yüzden acı cekıyor bılmıyorum benım ınandıgım bu ama benden ne ıstıyor..dualarımı eksık etmıyorum ondan.. ama özlem gıbı bır hıssımde yok..

:14: :14: onu özlemıyorum sadece huzurlu yatmasını dılıyorum.. acaba ben delırdım mı?

caım eski konulardan bildiğim kadarıyla mario çok nazik çok düşünceli bi adamdı. hatta ailen kabul etmiodu galiba? yanlışmı hatrlıorum. fakat nişanlı diosun mario nişanlımı benmi ynlŞ anladım.

rüyanın üzerinde çok durma derim. bu ara sıkıntıdaysan yada o konuyla ilgili sohbete dahil olduysanbilinç altına yerleşmiş olabilir.

caım eski konulardan bildiğim kadarıyla mario çok nazik çok düşünceli bi adamdı. hatta ailen kabul etmiodu galiba? yanlışmı hatrlıorum. fakat nişanlı diosun mario nişanlımı benmi ynlŞ anladım.

rüyanın üzerinde çok durma derim. bu ara sıkıntıdaysan yada o konuyla ilgili sohbete dahil olduysanbilinç altına yerleşmiş olabilir.

sanirim yanlis anladin sen benim konumu..

1cisi mario ölmedi 2cisi nisanli olan mario degil rahmetli olan kisiydi..

yani ölen kisi benim eski sevgilm ama kötü bir sekilde yollarimizi ayirdik yani kavgali olarak, o nisanlandi bende marioya gittim..

uzuuunn bir aradan sonra bugün biraz mario ile konustuk..

rüyasinda hergün bana simski sarildigini yani beni cok özledigini ama gelcegimizin olmadigina inandigini söyledi..

daha fazla yipratmayalim birbirimizi sevgilm dedi..gelde zirlama simdi :14::14::14:

son bir kez bulusup simski sarilmak istedigini söyledi.. bir yer söyledi ve aksam vedalasalim dedi ama ben gitmicem.. cok aglarm o yüzden gitmicem

ölen kisiye gelince.. allah onun günahalrini affetsin .. bagislasin ona merhamet etsn insallah.

oda rüyalarimda bana huzur versin kabusum olmasin artik :14:

birisi bir yandan digeri bir yandan ben iyice deli oldum.

Sonuçta eski sevgilin,bir şeyler paylaşmışsın zamanında ve kötü ayrılmışsın.Ölüm haberini alınca da çok etkilendiğin için bilinçaltında düşünüyorsundur ve rüyanda görüyorsundur canım. Duanı et ve düşünme artık..

uzuuunn bir aradan sonra bugün biraz mario ile konustuk..

rüyasinda hergün bana simski sarildigini yani beni cok özledigini ama gelcegimizin olmadigina inandigini söyledi..

daha fazla yipratmayalim birbirimizi sevgilm dedi..gelde zirlama simdi :14::14::14:

son bir kez bulusup simski sarilmak istedigini söyledi.. bir yer söyledi ve aksam vedalasalim dedi ama ben gitmicem.. cok aglarm o yüzden gitmicem

Bunu ikiniz de kendinize , birbirinize niye yapiyorsunuz sekerim ? O seni seviyor, sen de onu...gercek aski bulmussun iste hayattan daha ne istiyorsun?

Niye geleceginiz olmasin, senin ailen yuzunden mi? Zaten calisan bir insansin, ayaklarin ustunde duruyorsan resti cek ailene derim ve sevgilini BIRAKMA. Ailenin onyargilari yuzunden gercek asktan vazgecme ne olur, ya sonra ask bir daha gelmezse, bunun hicbir garantisi yok. Onumuzdeki ay ben 26 oluyorum, ask daha benim yanimdan bile gecmedi. Ne olur elindekinin kiymetini bil, bu kadar degerli bir sey icin savas ve pasif kalma.

Ruyalarinda Mario ile iliskinin bitmesini, bir onceki olayla ozdeslestiriyorsun, aranizdaki ask olup gidecek, sen de bir sey yapamayacakmissin gibi goruyorsun. Boyle olmasina izin verirsen zaten olacagi da bu gibi gorunuyor.

Sonuçta eski sevgilin,bir şeyler paylaşmışsın zamanında ve kötü ayrılmışsın.Ölüm haberini alınca da çok etkilendiğin için bilinçaltında düşünüyorsundur ve rüyanda görüyorsundur canım. Duanı et ve düşünme artık..

1bucuk sene hergün beraberdik biz onunla.. simdi birden unuttum onu..bir cirpida sildim mariodan baskasi yalan bana.. belki bu yüzden kizgin veya üzgün dicem ama onun beni düsünecek hali yoktur heralde öteki tarafta..

kendi caninin derdinde yani hesap veriyor dile kolay..öyle diilmi?

Bunu ikiniz de kendinize , birbirinize niye yapiyorsunuz sekerim ? O seni seviyor, sen de onu...gercek aski bulmussun iste hayattan daha ne istiyorsun?

Niye geleceginiz olmasin, senin ailen yuzunden mi? Zaten calisan bir insansin, ayaklarin ustunde duruyorsan resti cek ailene derim ve sevgilini BIRAKMA. Ailenin onyargilari yuzunden gercek asktan vazgecme ne olur, ya sonra ask bir daha gelmezse, bunun hicbir garantisi yok. Onumuzdeki ay ben 26 oluyorum, ask daha benim yanimdan bile gecmedi. Ne olur elindekinin kiymetini bil, bu kadar degerli bir sey icin savas ve pasif kalma.

Ruyalarinda Mario ile iliskinin bitmesini, bir onceki olayla ozdeslestiriyorsun, aranizdaki ask olup gidecek, sen de bir sey yapamayacakmissin gibi goruyorsun. Boyle olmasina izin verirsen zaten olacagi da bu gibi gorunuyor.

o vazgecti ..olmayacak dedi.. bende o kadar rezillikten sonra gitme kal benimle diyemem birkere buna yüzüm yok cünkü utanc icindeyim.

Back
X