madem haber vermediler sende haberin yokmuş gibi yapsana canım napcaksın çoluğu cocuğu toplayıp.. otur evinde ararlarsa aa sen mi gelmiştin dersinKizlarr oyle daraldim patlamak uzereyim akil verin.sorun mu ne?gorumcemle kv tabiki.aslinda benim 3 gorumcem 1 kavnim var.gorumcenin biri evli digerleri bekar.evli olan gorumcecik x sehirde oturuyor hepsinden saf gozukur ama buralari katip karististiri oyle gider kabus resmen birbirimizi sevmeyiz kimyalarimiz uyusmuyor ne yapayim.resmiyiz birbirimize karsi.bu gorumcecik dun gelmis ben carsamba gelcek biliyodum.bugunde kv aradim konustuk ettik bana geldiklerini soylemedi.arada. zaman gecti hic aramaz bi konu yuzunden kaynim beni aradi konusurken ablam geldi ben aldim otogardzn dedi.yani kv beni insan yerine koyupta gorumcecik geldi falan filan demedi sakladi resmen.simdi aksam ben alip esimi cocugumu gidiyim mi yoksa esimimi gonderiyim kardesim gelmis git diye.(ogrendikten sonra kv catasim geldi ama yapamadim)cvp gec verebilirim bebegim var o firsat vermiyor
bende sizinle ayni fikirdeyim.gitmeyi dusunmuyorum.esimede soyledim gitmicemi.sen bilirsin dediBen olsam oturruum evde seni isteselerdi çağırırlardı sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?