KABUSUM GERİ DÖNDÜ

mimoza23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
265
222
53
Kizlarr oyle daraldim patlamak uzereyim akil verin.sorun mu ne?gorumcemle kv tabiki.aslinda benim 3 gorumcem 1 kavnim var.gorumcenin biri evli digerleri bekar.evli olan gorumcecik x sehirde oturuyor hepsinden saf gozukur ama buralari katip karististiri oyle gider kabus resmen birbirimizi sevmeyiz kimyalarimiz uyusmuyor ne yapayim.resmiyiz birbirimize karsi.bu gorumcecik dun gelmis ben carsamba gelcek biliyodum.bugunde kv aradim konustuk ettik bana geldiklerini soylemedi.arada. zaman gecti hic aramaz bi konu yuzunden kaynim beni aradi konusurken ablam geldi ben aldim otogardzn dedi.yani kv beni insan yerine koyupta gorumcecik geldi falan filan demedi sakladi resmen.simdi aksam ben alip esimi cocugumu gidiyim mi yoksa esimimi gonderiyim kardesim gelmis git diye.(ogrendikten sonra kv catasim geldi ama yapamadim)cvp gec verebilirim bebegim var o firsat vermiyor

Hiç görümcem olmadığından mı anlamıyorum bilmem ama bunda ne var anlamadım
Neden özellikle size haber verilmesi gerekiyor?

Ben olsam hiç bir yere gitmem şimdilik.
Nasılsa eşine söylerler, eşin de gelir sana söyler. O zaman gidersiniz.
Zaten eşinin haberi vardır bence.

madem haber vermediler sende haberin yokmuş gibi yapsana canım napcaksın çoluğu cocuğu toplayıp.. otur evinde ararlarsa aa sen mi gelmiştin dersin

niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım belki de hoşlanmadığınız için kv söylemedi. hem sevmiyorsunuz hem de akşam gidiyim mi diyorsunuz

Sevmiyor ,anlasamiyorsanız gitmeyin sizde zaten küçük bebeginiz varmış. Kayınvalidenize çatmanızı gerektirecek birşey göremedim ben ,birbirinizi sevmediginiz için acmamiştır mevzuyu. Zaten kızım geldi gel dese konu baslıgınız sevmiyorum gitmelimiyim?olurdu muhtemelen.

Gitme aksam.esinede birsey soyleme,abisinden ogrendiginide soyleme..kaynananla konustun sonucta,haberinin olmasini istese o soylerdi..kaynin laf arasinda soylemis yani.esininde haberi olmustur muhakkak,aksam eve gelince ablamin yanina gidelim derse,allah allah annemle konustum bana birsey demedi yen mi gelmis filan dersin.sasirdim niye bana soylemedigine dersin..esin gidelim demeden gitme.zaten sevmezmisinde acele etme,ne kadar gec gorsen o kadar iyi.

tamam sevmiyorum ama geldigi zaman ertesi gunu giden bi insan degilki en az uc hafta kalir kv cok yakin oturuyoruz bende haftada iki kere giderim aksamlari.kv bana annemlerin geldigi zaman bizi cagirmiyosun diye laf soyleyen kadin.kizi geldigini niye sakliyo.hos bende bayilmiyorum onun tombis kizina

Ben olsam oturruum evde seni isteselerdi çağırırlardı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…