Bende 37 yaşındayım 7 aylıkta evliyim geçen ay doktora gittim 35 yaş üstü 6 ay sonra kontrole gitmeli diyorlar hayatımda hiç sigara içmedim alkolde özel günler harici içmem kilomda evlilikten sonra aldım ama 59-58 bandında bunların etkisiyle hormon değerlerim hepsi iyi çıktı doktoru. Hsg istedi ve çekildim geçen ay ve oda temiz çıktı çok şükür eşiminde test sonuçları iyi çıktı hsg ile beraber folik asit omega 3 demir sınırda olduğu için demir ve d3 ampul alıyorum ayda bir eşimde ekstra takviyeye başladı 6 ay doğal yolla denememi söyledi doktorum bu değerlerle ama şöyle birşey var ovülasyon testi bence yapılmalı uygulamalar genelde doğru evet ama gecikme olan aylardan sonra yumurtlama şaşıyor mesela bu ay hsg sonrası gecikme olur deniliyordu yumurtlama olması gereken tarihten iki gün sonra yumurtlamam oldu bu durumda ben 7 aydır evliyim ama doğru günü tutturmadımı baz alırsak son üç aydır doğru günleri yakalıyorumdur. Biraz uzun tuttum kusura bakmayın 35 yaş üstü okuyacakların içini karartmaması adına yazmak istedim aslında olur bnm kırk yaşında arkadaşım doğurdu yakın zamanda çokta güzel anne oldu hepimizde oluruz bence :)